Italia. Judecătorul nu a avut milă de românul care i-a făcut viața un calvar soției și venise s-o bată cu bâta, după Revelion

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_italia
politia_italia

Românul care venise să își bată soția după Revelion pentru că s-a despărțit de ea a fost trimis la închisoare pentru perioada în care se va desfășura procesul. 

Judecătorul din Arezzo nu a avut milă de românul care din câte se pare căpătase o obsesie față de soția de care se despărțise. Femeia s-a mutat în Italia cu copilul, doar pentru a scăpa de viața de calvar pe care o ducea alături de el.

Numai că acesta a venit și în Italia după ea. Femeia de 30 de ani stătea liniștită acasă la Sanspolcro, în momentul în care s-a trezit cu fostul partener care venise să o bată cu o bâtă. Acesta, temându-se pentru viața ei s-a apărat cu un baston extensibil. Bărbatul era supărat și voia din nou explicații cu privire la sfârșitul relației lor. 

Aceștia au avut o căsnicie timp de 10 ani, iar în fața instanței românca a povestit că soțul o bătea de nenumărate ori și că a crezut că dacă se mută în Italia scapă de acesta. În fața faptelor și argumentelor, judecătorul a decis ca românul să stea în arest până la finalizarea procesului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel