Italia. Italian, șantajat de fosta iubită, o româncă de 27 de ani: „Dă-mi 300 de euro sau îi spun soției tale totul” 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Italian, șantajat de fosta iubită româncă, de 27 de ani Dă-mi 300 de euro sau îi spun soției tale totul
Italia. Italian, șantajat de fosta iubită româncă, de 27 de ani Dă-mi 300 de euro sau îi spun soției tale totul

Carabinierii din San Luca au arestat o tânără româncă, de 27 de ani, acuzată de șantaj și estorcare de bani. Tânăra l-a amenințat pe fostul iubit, un bărbat italian, de 50 de ani din Locri, că îi va dezvălui soției acestuia relația extraconjugală, dacă bărbatul nu-i va da bani în schimbul tăcerii.

Sfârșitul unei povești de dragoste cu o tânără româncă a devenit un coșmar, pentru un bărbat italian de 50 de ani.  Acesta a depus o plângere la poliție, deoarece fosta iubită nu înceta să-i ceară bani, în schimbul tăcerii. Ultimul episod de șantaj a avut loc acum câteva săptămâni, când femeia l-a contactat pe bărbatul, în vârstă de 50 de ani, de la care a cerut suma de 300 de euro. În caz contrar l-a amenințat că îi va povestit soției fostului amant despre povestea lor de iubire și, astfel, căsătoria lui va fi subminată, scrie strettoweb.com. 

Acesta a fost punctu culminant al șantajului, iar bărbatul a decis să o raporteze carabinierilor. Forțele de ordine au monitorizat întâlnirea dintre bărbatul șantajat și femeie. Când cei doi s-au despărțit, carabinierii au arestat-o pe femeia româncă, care avea asupra ei suma de bani estorcată de la victimă. După validarea arestului, românca a fost plasată în arest la domiciliu, potrivit ordinului magistraților de la Curtea Locri. 

Carabinierii reamintesc locuitorilor să denunțe orice încercare de amenințare și șantaj și să aibă încredere în instituțiile statului, în special a forțelor de ordine, pentru ca acestea să intervină prompt. Doar așa veți putea scăpa de o povară și veți pune capăt oricărei forme de violență, au transmis carabinierii din San Luca. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel