Italia. Închisoare pe viață pentru un român, care a ucis cu sânge rece un italian și i-a violat iubita 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Închisoare pe viață pentru un român, care a ucis cu sânge rece un bărbat și i-a violat iubita 
Italia. Închisoare pe viață pentru un român, care a ucis cu sânge rece un bărbat și i-a violat iubita 

Magistrații de la Curtea Supremă au respins, ieri, apelul depus de avocatul apărător al românului  Ionuț A. Complicele său încă nu a identificat. Astfel, Curtea Supremă a confirmat condamnarea pe viață pentru Ionuț A., respingând apelul prezentat de avocatul apărării. Românul în vârstă de 37 de ani este acuzat că l-a asasinat pe Natalino Migliaro și a violat-o pe iubitei acestuia.

Faptele pentru care românul a fost condamnat pe viață datează din octombrie 2014. Italianul Natalino Migliaro, de 34 de ani și iubita sa Francesca, se aflau în mașină când au fost atacați de doi indivizi cu fețele acoperite. Unul dintre ei era Ionuț A.

Nemulțumiți de prada obținută, poșeta femeii și telefoanele celor două victime, cei doi atacatori au violat tânăra, iar Natalino a fost bătut atât de tare de Ionuț A,. încât, după două luni în care a fost în stare critică, a decedat, potrivit ondanews.it.

Italia. Un român a ucis cu sânge rece un bărbat și i-a violat iubita, nemulțumit de prada obținută după ce i-a jefuit

Românul Ionuț A. a fost arestat în 2015, la peste șapte luni de la agresiune, în urma unei acțiuni desfășurate împotriva traficanților de persoane. Atunci au fost ridicați mai mulți suspecți, iar probele lor ADN au fost comparate cu cele descoperite la comiterea altor infracțiuni rămase cu autor necunoscut.

Românul nu era la prima faptă penală, având antecedente penale pentru jaf şi exploatarea prostituţiei şi făcea parte dintr-o organizaţie care gestiona prostituţia pe litoralul dintre Salerno şi Eboli. Românul a fost condamnat în primă instanță la 20 de ani de închisoare, însă procurorii au făcut recurs.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel