Italia. Un român a ucis cu sânge rece un bărbat și i-a violat iubita, nemulțumit de prada obținută după ce i-a jefuit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ionuț A., un tânăr român în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat azi, 6 iulie, la închisoare pe viață pentru că a violat o tânără italiancă și l-a ucis în bătaie pe iubitul acesteia, după ce i-a jefuit.

Faptele pentru care românul a fost condamnat pe viață datează din octombrie 2014. Italianul Natalino Migliaro, de 30 de ani și Francesca, iubita acestuia, se aflau în mașină când au fost atacați de doi indivizi cu fețele acoperite. Unul dintre ei era Ionuț A.

Nemulțumiți de prada obținută în urma jafului - poșeta femeii și cu telefoanele celor două victime -, fata a fost violată, în timp ce Natalino a fost bătut atât de tare de Ionuț A. încât, după două luni în care a fost în stare critică, a decedat.

Ionuț a fost arestat în 2015, la peste șapte luni de la momentul agresiunii, în urma unei acțiuni desfășurate împotriva traficanților de persoane. Atunci au fost ridicați mai mulți suspecți, iar probele lor ADN au fost comparate cu cele descoperite la comiterea altor infracțiuni rămase cu autor necunoscut.

Românul nu era la prima faptă penală, având antecedente penale pentru jaf şi exploatarea prostituţiei şi făcea parte dintr-o organizaţie care gestiona prostituţia pe litoralul dintre Salerno şi Eboli.

Românul a fost condamnat în primă instanță la 20 de ani de închisoare, însă procurorii au făcut recurs și Ionuț A. a fost condamnat, astăzi, la „ergastolo” (închisoare pe viață), potrivit  L'Occhio di Salerno.

[cieste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel