Italia. Începe să se facă dreptate pentru Andrei: S-a aflat cine a ascuns trupul tânărului român, după petrecerea fatală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat de 41 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii locuitori din Brandizzo, vor fi judecați în luna mai pentru ascunderea unui cadavru. Cei doi și-ar fi abandonat prietenul, un român de 22 de ani, după o petrecere.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii locuitori din Brandizzo, vor fi judecați în luna mai în cadrul procedurii abreviate pentru ascunderea unui cadavru.

În noiembrie, în urmă cu doi ani, au abandonat trupul fără viață al unui prieten, Andrei Miron Radu, în vârstă de 22 de ani, un român rezident în Crescentino, în zona rurală din Chivasso. Potrivit anchetei Parchetului din Ivrea, cei trei au petrecut o seară împreună, consumând droguri, al căror abuz i-a fost fatal tânărului de 22 de ani.

Andrei devenise de curând tatăl unui băiețel, în vârstă de șapte luni atunci când și-a pierdut viața și urma să se căsătorească cu partenera sa câteva zile mai târziu.

 

Italia. Începe să se facă dreptate pentru Andrei

 

Cei doi, cuprinși de panică, au abandonat cadavrul în câmp deschis, în zona Baraccone, unde a fost recuperat a doua zi de carabinieri. Au sperat să scape basma curată, dar ancheta carabinierilor, în câteva săptămâni, a făcut lumină în această afacere, reconstituind ultimele ore din viața tânărului de 22 de ani.  

Francesco Cirino, în vârstă de 41 de ani, și Samantha Morelli, în vârstă de 48 de ani, au ales să fie judecați în cadrul procedurii abreviate. Strategia de judecată a fost aleasă de avocata lor, Sheila Foti, iar cei doi vor apărea în fața judecătorului Lucrezia Natta, la 2 mai, la Tribunalul din Ivrea. "Va fi doar o chestiune de definire a sentinței. Inculpații mei sunt infractori mărturisiți", spune avocatul.

 

S-a aflat cine a ascuns trupul tânărului român, după petrecerea fatală

 

Identitatea românului a fost stabilită doar datorită unui tatuaj, o zvastică, pe antebrațul stâng. Autopsia efectuată trei zile mai târziu pe trupul bietului român a stabilit că acesta a murit de insuficiență cardio-respiratorie după ce a ingerat opiacee și cocaină.

Investigațiile ulterioare ale carabinierilor, coordonate de Procuratura din Ivrea, au reconstituit apoi povestea: cu o seară înainte, Andrei Miron Radu fusese acasă la cei doi prieteni din Brandizzo, Cirino și Morelli. După ce a petrecut și a consumat opiacee și cocaină, inima tânărului tată român s-a oprit. Și, poate speriați, cei doi prieteni l-au urcat în mașina lor, un Peugeot 206.

Cu cadavrul la bord, au călătorit câțiva kilometri și apoi au ajuns la Baraccone, de la drumul național 590, au luat-o pe un mic drum de țară: aici au decis să se debaraseze de cadavru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel