Italia. Fetiță româncă, rămasă fără o mână după un accident: Pedeapsă revoltătoare pentru șoferul vinovat, care rula cu 230 km/oră

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr din Italia a ajuns abia după un an şi 3 luni în faţa instanţei, pentru un accident în care o copilă româncă şi-a pierdut mâna stângă. După aproape 4 ani de la teribilul accident, italianul și-a aflat pedeapsa.

Accidentul a avut loc pe 24 iunie 2017, între Laterza şi Castellaneta (regiunea Taranto). Fetiţa de 5 ani era în maşina condusă de tatăl ei, un român stabilit de ani buni în Italia, împreună cu mama şi fratele ei. Un şofer italian, la bordul unui Mercedes C-Classe, a venit de pe contrasens într-o depăşire periculoasă, şi i-a scos de pe şosea.

Maşina românilor s-a izbit de un zid şi toţi au fost răniţi. Fetiţa a rămas fără mâna stângă în urma accidentului. Şoferul a fugit de la locul accidentului. În mașină, alături de micuța care avea atunci 5 ani, se aflau tatăl, mama și fratele ei. Cei trei au scăpat cu răni ușoare, dar fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi care, din nefericire, au dus la amputarea mâinii stângi, potrivit La Nuova Sardegna.

Abia la 15 luni după evenimentul rutier, şoferul italian a ajuns în faţa instanţei, scrie Giornale di Puglia. Potrivit poliţiei, el avea 234 km/h în momentul accidentului. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din localitatea Altamura.

Magistrații  din Taranto au decis stabilit, recent, pedeapsa celui care a provocat accidentul. El a fost condamnat la trei ani de închisoare și nu mai are dreptul de a conduce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel