Italia. Femeie, bătută și legată de mâini și de picioare, pentru o datorie de 70 de euro

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Femeie, bătută și legată la mâini și la picioare, pentru o datorie de 70 de euro
Italia. Femeie, bătută și legată la mâini și la picioare, pentru o datorie de 70 de euro

Un grup de români, care locuiesc în Foggia, în via San Severo, la periferia orașului, au sunat disperați la secția de poliție după ce au observat o persoană întinsă pe o grămadă de gunoi, legată de mâini și de picioare.

Victima este o femeie, fără domiciliu stabil, în vârstă de 60 de ani, din Foggia, care locuiește într-o fermă abandonată din via San Severo, la periferia orașului. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au eliberat victima și l-au identificat și blocat presupusul atacator, care a declarat că a agresat, legat și răpit victima de șaizeci de ani, pentru că avea o datorie de aproximativ 70 de euro. La fața locului a intervenit o ambulanță.

Polițiștii l-au arestat pe atacator, un bărbat în vârstă de 47 de ani, cetățean senegalezi, care este acuzat de răpire, rănire și tâlhărie, relatează lagazzettadelmezzogiorno.it

Alarma a fost de un grup de români, care locuiesc la periferia orașului, după ce au observat o persoană care zăcea pe o grămadă de gunoaie și era legată de mâini, picioare și genunchi. La fața locului a intervenit o ambulanță, iar medici au acordat îngrijiri medicale victimei care a refuzat internarea la spital.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel