Italia. Fată de 15 ani, moartă într-un cumplit accident. Mama ei, în stare foarte gravă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Fată de 15 ani, moartă într-un cumplit accident. Mama ei, în stare foarte gravă
Italia. Fată de 15 ani, moartă într-un cumplit accident. Mama ei, în stare foarte gravă

O fată de 15 ani a murit, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost lovită de o dubă, în Cavaglietto, provincia Novara, Italia. Mama ei se afla la volan și a ajuns în cod roșu la spital.

O fată de 15 ani a murit într-un accident în această dimineață în timp ce era cu mama ei. S-a întâmplat în Cavaglietto după ce mașina în care se deplasau cele două femei a fost lovită frontal de o dubă.

La volan era mama fetei decedate care a fost transportată cu elicopterul în cod roșu la spitalul din Novara, dar șansele de supraviețuire sunt minime. Din nefericire, când salvatorii au ajuns la fața locului, pentru tânăra de 15 ani nu mai era nimic de făcut. Ea murise pe loc.

Şocat, dar nevătămat, este şoferul dubei care nu își explică cum s-a întâmplat nenorocirea.

Cercetările polițiștilor sunt în desfășurare cu privire la dinamica accidentului.

Accidente foarte grave în Italia

 

Ieri, Desirée Villani, în vârstă de 26 de ani, a murit și alți patru tineri au fost răniți într-un accident rutier, produs luni dimineață în Lipari, pe linia spre Castellaro. Victima se afla la bordul unui Renault Clio împreună cu alte patru persoane, două fete și doi băieți, care s-a izbit de un pin uriaș din motive care sunt încă în curs de investigare. Au intervenit carabinierii, pompierii și ambulanța 118.

Pompierii au fost cei care au extras corpurile încarcerate ale celor cinci tineri și au constatat decesul femeii de 26 de ani, care se afla în spatele mașinii. Șoferul a fost grav rănit, în timp ce starea celorlalți trei tineri, care au fost duși la urgențele spitalului, este gravă, dar stabilă.

Tânără de 26 de ani, moartă și un alt român în stare gravă

 

Doi dintre cei patru tineri răniți în accidentul rutier care a avut loc pe Lipari, și care a costat viața unei tinere de 26 de ani, Desiree Villani, au fost transferați cu elicopterul din Insulele Eoliene din cauza stării lor. Este vorba despre șoferul mașinii, Bartolo Giardina, în vârstă de 27 de ani, care se află acum în secția de reanimare a spitalului Villa Sofia din Palermo, și Giuseppe Bongiorno, în vârstă de 26 de ani, care a suferit mai multe fracturi și a fost transportat cu un avion 118 la Papardo, în Messina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel