ITALIA: Familia lui Vasilică, tânărul tată care s-a spânzurat la Montefiascone, are nevoie de ajutor pentru ultimul lui drum spre casă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vasilică avea doar 33 de ani când și-a pus capăt zilelor. Tatăl a doi copii mici, el locuia cu familia în Montefiascone, Italia. Încă nu se știe ce l-a împins către gestul extrem, dar familia, și-așa bătută de soartă, are nevoie de ajutor pentru a-l aduce acasă.

Un tânăr român de 33 de ani a fost găsit mort la Montefiascone, în provincia Viterbo din Lazio, Italia. Numele lui era Vasilică G. și era originar din comuna Tulnici. De aproape cinci ani el se afla la muncă în Italia, în localitatea Montefiascone, alături de familie. Vasilică lucra de ani buni în Italia alături de soția sa, Mirela, originară din comuna Negrilești, alături de care avea doi copii.

Tânărul tată a fost găsit spânzurat cu un cablu electric în garajul casei în care locuia. La mia città news scrie că tânărul tată român nu ar fi avut probleme în familie și nici nu ar fi dat semne în ultimul timp că ar fi fost deprimat. Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele morții sale și pun gestul extrem al bărbatului pe seama problemelor de natură financiară și ale problemelor de la serviciu.

Citește și: Italia. Un ROMÂN, tată a doi copii, găsit MORT în magazia casei în care locuia

Vasilică lucra ca sezonier pe unde se găsea, instabilitatea economică și lipsa unui loc de muncă stabil ar putea fi cauzele gestului său extrem. Lasă în urma sa o soție și doi copii încă mici, care vor fi nevoiți să crească fără tatăl lor.

Tragedia a venit pe neașteptate, iar familia de află în condiții economice precare, de aceea s-a început o campanie de strângere de fonduri care să ajute la repatrierea trupului neînsuflețit al românului nostru.

„Vă rog frumos, prietena mea are nevoie de ajutorul nostru, cât de puțin puteți voi, au rămas fără tată doi copii minunați…” este un mesaj publicat de o femeie româncă pe profilul Mirelei T, soția lui Vasilică, românul care la vârsta de 33 de ani a decis că viața sa trebuie să ia sfârșit.

În Italia se pot face donații pe următorul card postpay:

  • numărul 4023 6009 4843 7621;
  • data de valabilitate: 06/22;
  • pe numele Titiriga Elisabeth, cod fiscal: TTRLBT94E66Z129S.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel