Italia. El este românul de 18 ani mort în cumplitul accident de motocicletă: „Ștefan pentru noi era Ursul Bun” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ștefan Antonio Chelărescu, în vârstă de doar 18 ani, și-a pierdut viața sâmbătă, 6 iunie, la San Pellegrino al Cassero, în provincia Pistoia (Toscana), Italia după ce s-a izbit cu motocicleta de zidul unei case. 

Potrivit lanazione.it, prietenii și colegii din Italia i-au organizat o ceremonie pentru a-i aduce un omagiu, înainte ca sicriul cu trupul neînsuflețit al băiatului să plece spre România.

Ștefan Antonio Chelărescu ar fi împlinit duminică, 14 iunie, 18 ani. 

Citește și Italia. Sfârșit tragic pentru un român de 18 ani, după ce s-a izbit violent cu motocicleta de zidul unei case

„Am înălțat în aer zeci de baloane albe, vom aduce banere, afișe și fotografii, vom fi cel puțin 200 de persoane din tot nordul Italiei. Au fost prezenți părinții și viceprimarul Maria Grazia Baldi. Era un om deosebit de bun, mereu disponibil pentru toată lumea, generos, dacă te vedea trist nu ezita să te întrebe ce ți se-ntâmplă și era mereu alături de tine. Era simpatic, ținea mult la glumă, pentru noi era Ursul Bun, așa obișnuiam să-i spunem”, a precizat Alexia Betti, în vârstă de 20 de ani, tânăra care a organizat ceremonia în amintirea băiatului român, potrivit sursei citate.

 

„Ștefan și-a încheiat misiunea pe Pământ”

 

Ștefan făcea parte dintr-un grup de motocicliști din toată Italia, prieteni între ei și animați de pasiunea pe care o aveau pentru Yamaha Yz 125.

„Facem tot felul de excursii împreună, îndeosebi sâmbăta după-amiaza, petrecem timp împreună pentru că ne plac motocicletele, dar nu suntem iresponsabili așa cum ne cataloghează unii”, mai spune Alexia.

Alexia spune că ceea ce a cauzat moartea lui Ștefan nu este viteza mare așa cum s-a menționat inițial.

„Tatăl său îi instalase un GPS pe motocicletă care controla traseul și viteza cu care se deplasa, iar în momentul accidentului Ștefan avea numai 47 km/oră. Într-o curbă a frânat brusc, în mod excesiv, poate pentru că nu cunoștea bine drumul și i-a fost teamă. A fost aruncat de pe șeaua motocicletei și s-a lovit de zidul și scările unei case de pe marginea drumului. Eu personal, și toți ceilalți din grupul nostru credem că Ștefan și-a încheiat misiunea pe Pământ și că acum continuă să răspândească bunătate pe altundeva”, spune Alexia.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel