Italia. Drama dansatoarei românce înjunghiată în sân apoi stropită cu acid: Iubitul macedonean bifează încă o condamnare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alina, o dansatoare de origine română, a fost înjunghiată, batjcorită și apoi stropită pe față cu acid de către iubitul macedonean. Bărbatul, care a acționat din gelozie, a primit 8 ani de închisoare, însă acum a primit încă 5 ani pentru alte fapte grave împotriva iubitei sale.

Alina Emilia Pavel lucra ca dansatoare într-un club de noapte când iubitul ei, Sheval Ramadani, un muncitor macedonean în vârstă de 33 de ani, a atacat-o cu acid. Femeia a reuşit cu greu să se refugieze într-un restaurant, însă individul a intrat după ea şi a înjunghiat-o de trei ori cu un cuţit, sub ochii clienţilor şi personalului.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, însă a supravieţuit. Cu toate acestea, bărbatul a reuşit să în dea cu acid şi în ochi, cauzandu-i deficienţe de vedere de gradul 4. Iniţial, instanţa stabilise o sentinţă de 14 ani de închisoare, însă în cele din urmă, pedeapsa a fost stabilită la opt ani cu executare pentru muncitorul maceonean.

Citește și: Italia. Româncă, atacată cu acid și înjunghiată. Cine e agresorul care a vrut să-i ia frumusețea înainte să moară

Macedoneanul a încercat de mai multe ori să o convingă să renunţe la jobul său de dansatoare şi o acuză pe fosta sa iubită că trimitea mesaje şi poze altor bărbaţi.

El a fost prezentat recent în fața instanței pentru alte fapte în legătură cu fosta sa iubită. Astfel, judecătorul a mai dictat 5 ani de închisoare pentru că, înainte de a o înjunghia, bărbatul i-a trimis Alinei mai multe mesaje în care o amenința cu moartea, ba chiar și imagini în care îi arăta ce îi va face și cum o va sugruma cu o curea. Mai mult, înainte de a o ataca cu acid, Ramadani a mai înjunghiat-o pe româncă în sânul stâng cu un cuțit, apoi a amenințat-o să nu spună cum s-a petrecut incidentul, potrivit cronachemaceratesi.it.

Citește și: Italia. Dreptate pentru Alina, dansatoarea româncă atacată cu acid de iubitul ei macedonean

După alte câteva luni, acesta, amenințând-o cu un cuțit, a supus-o pe femeie la mai multe acte sexuale degradante, împotriva voinței sale. Pentru aceste fapte nou-ieșit la iveală, macedoneanul a mai luat un spor de 5 ani de închisoare. Dansatoarea româncă a primit deja o primă tranșă de 50.000 de euro din cuantumul sumei stabilite cu titlul de dune morale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel