Italia. Dreptate pentru Alina, dansatoarea româncă atacată cu acid de iubitul ei macedonean

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Opt ani de închisdoare pentru macedoneanul care şi-a atacat cu brutalitate iubita, o dansatoare de origine română. Bărbatul i-a aruncat acid pe faţă şi a înjunghiat-o cu sălbăticie, din gelozie, scrie youtvrs.it

Teribilul atac a avut loc în luna noiembrie anul trecut, în Civitanova Marche. A fost un miracol că românca în vârstă de 31 de ani a supravieţuit atacului.

Alina Emilia Pavel lucra ca dansatoare într-un club de noapte când iubitul ei, Sheval Ramadani, un muncitor macedonean în vârstă de 33 de ani, a atacat-o cu acid. Femeia a reuşit cu greu să se refugieze într-un restaurant, însă individul a intrat după ea şi a înjunghiat-o de trei ori cu un cuţit, sub ochii clienţilor şi personalului. În timpul violenţelor, a rănit şi un bucătar care i-a luat apărarea româncei.

Citeşte şi: Italia. Româncă, atacată cu acid și înjunghiată. Cine e agresorul care a vrut să-i ia frumusețea înainte să moară

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, însă a supravieţuit. Cu toate acestea, bărbatul a reuşit să în dea cu acid şi în ochi, cauzandu-i deficienţe de vedere de gradul 4.

Iniţial, instanţa stabilise o sentinţă de 14 ani de închisoare, însă în cele din urmă, pedeapsa a fost stabilită la opt ani cu executare pentru muncitorul maceonean.

La audieri acesta a spus că a văzut "negru în faţa ochilor" când s-a întâlnit cu iubita sa. Femeia se despărţise de el cu câteva zile înainte de atac din cauza geloziei sale.

Citeşte şi: Italia. Româncă atacată chiar de un conaţional pe stradă. Un poliţist a ajuns în spital după ce a salvat-o

Macedoneanul a încercat de mai multe ori să o convingă să renunţe la jobul său de dansatoare şi o acuză pe fosta sa iubită că trimitea mesaje şi poze altor bărbaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel