Italia. Două românce, oprite de carabinieri și luate la întrebări. Cele două figurau în baza de date a poliției

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei arestări în câteva ore! Carabinierii au prins doi români vinovați pentru furt calificat și tâlhărie în centrul istoric al Romei
Trei arestări în câteva ore! Carabinierii au prins doi români vinovați pentru furt calificat și tâlhărie în centrul istoric al Romei

Carabinierii stației mobile a comandamentului Orvieto au oprit, în după-amiază zilei de 18 octombrie, în apropierea gării feroviare, pentru verificări, două femei de origine română.

Cele două femei române,  în vârstă de 24 și, respectiv, 37 de ani, erau cunoscute de poliție, cu antecedente penale pentru jafurile comise în provinciile Roma și Viterbo. După ce femeile au fost oprite pentru verificare, carabinierii stației mobile a comandamentului Orvieto le-au verificat numele în baza de date a poliției, scrie orvietolife.it.

Nu marea le-a fost mirarea, când au descoperit că cele două românce aveau interdicție de a intra pe teritoriul municipal al Orvieto, din cauza zecilor de infracțiuni comise, împotriva bunurilor. Româncele sunt acum cercetare, deoarece au încălcat interdicția de întoarcere pe teritoriul municipal al Orvieto.

 

O altă româncă, prinsă la furat mâncare pentru câini, de peste 700 de euro, dintr-un pet shop

 

O româncă a fost reținută, sâmbătă, de polițiști, după ce a fost prinsă de agenții de pază ai unui magazin cu mai multe produse furate, pe care le ascunsese sub haină. În după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 octombrie, la Centrul Comercial "Il Gigante" de la Quattro Venti din Curtatone, ofițerii Brigăzii "Volanti" au arestat o femeie, în vârstă de 37 de ani, de origine română, fără domiciliu stabil, fără antecedente penale, care avea mai multe produse ascunse sub haină.

Femeia a achitat, inițial, câteva produse la automatele de plată, apoi a încercat să plece cu restul produselor fără a le mai achita, în valoare de peste 700 de euro. Cu puțin timp înainte, personalul de securitate a fost atras de comportamentul suspect al unui bărbat din departamentul de animale și a decis să îi monitorizeze fiecare mișcare, scrie mantovauno.it.

Personalul de securitate a văzut pe camerele de supraveghere video un bărbat care a luat de pe rafturi numeroase articole pentru animale și, după ce le-a scos din ambalaj, le-a ascuns sub haine. Ambalajele goale le-a pus înapoi pe rafturi. După ce s-a deplasat la un alt raion al supermarketului, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie căreia i-a predat bunurile furate. După ce femeia a luat bunurile furate și le-a ascuns sub haine, cei doi hoți s-au despărțit, mergând în direcții opuse.

Bărbatul s-a îndreptat spre ieșire, reușind să-și piardă urmele, în timp ce femeia a mers la casieriile automate unde, după ce a plătit doar câteva articole, a trecut de barierele anti-furt încercând să ajungă la ieșire, însă a fost blocată de personalul de supraveghere care fusese alertat în prealabil.

După ce femeia a fost oprită, personalul magazinului a solicitat intervenția unei patrule de polițiști. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat ce s-a întâmplat și au arestat-o pe femeia de origine română. Din ordinul Parchetului, femeia de 37 de ani va fi judecată, în stare de libertate, la Tribunalul din Mantova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel