Italia. Două românce făceau bani din aer, într-o gară feroviară. Carabinierii le-au stricat toată afacerea

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Angajat lovit cu pumnul, după ce a încercat să apere o femeie de un atac: „Încă o dată poliția nu a reușit să ia nicio măsură”
Italia. Angajat lovit cu pumnul, după ce a încercat să apere o femeie de un atac: „Încă o dată poliția nu a reușit să ia nicio măsură”

Șapte suspecți reținuți și 1.445 de persoane au fost controlate de cei 145 de agenți ai Poliției de Stat, care au activat în 24 de stații de cale ferată din Lazio. 

Au fost verificate 15 locații, aplicate 9 amenzi administrative și emise 2 ordine de expulzare.  Acesta este rezultatul celei de-a opta zile de controale, desfășurate de către Departamentul de Poliție Feroviară din Lazio, la ordinul Serviciului de Poliție Feroviară la nivel național, pentru a preveni apariția unor comportamente incorecte și periculoase în sectorul feroviar.

În special, la stația Roma Termini, polițiștii au amendat două românce, în vârstă de 31 și, respectiv, 36 de ani, pentru desfășurarea unei activități ilegale. Româncele au fost prinse de polițiști în timp ce ajutau călătorii să cumpere bilete de tren de la automatele de plată, în schimbul unei taxe, împiedicând astfel utilizarea gratuită a serviciilor de infrastructură feroviară. În urma verificărilor, cele două românce, care fuseseră deja sancționate și în trecut pentru același motiv, au fost expulzate din localitate în baza legislației "Daspo urbano", scrie romadailynews.it.

De asemenea, un italian, în vârstă de 46 de ani, a fost denunțat de poliția feroviară Roma Ostiense pentru că deținea ilegal un cuțit.  Bărbatul a fost reclamat de către conductorul unui tren Intercity, după ce a amenințat personalul feroviar, atunci când i s-a cerut să arate Pașaportul sanitar. Prin urmare, acesta a fost oprit pentru un control de către ofițerii Poliției feroviare. Oamenii legi i-au cerut să coboare din tren, iar bărbatul de 46 de ani s-a opus, agățându-se de scaune. Ulterior, s-a calmat și i-a urmat pe polițiști până la secția de poliție, unde a predat un cuțit mic pe care îl ascundea în buzunarul pantalonilor. Arma a fost confiscată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel