Italia. Două românce au înșelat bătrânii de care îngrijeau cu 114.000 de euro. Le-au câștigat încrederea cu vorbe dulci și gesturi tandre

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Două femei de origine română, una în vârstă de 44 de ani, rezidentă în Cinto Euganeo, și una, în vârstă de 53 de ani, fără adăpost, au fost, miercuri, arestate, fiind acuzate de înșelăciune.

Celor două românce au fost arestate în urma investigațiilor efectuate de carabinierii din Este, coordonați de procurorul adjunct al lui Rovigo Ermindo Mammucci. Potrivit forțelor de ordine, în perioada martie 2019 -  noiembrie 2020, cele două românce au lucrat ca îngrijitoare pentru doi frați, în vârstă de 89 și, respectiv, 90 de ani. Femeile le-au câștigat încrederea cu vorbe dulci și gesturi tandre, demonstrându-le o mare disponibilitate.

În același timp, româncele au reușit să scape de rudele și cunoștințele celor doi bătrâni, făcându-i să creadă că au fost abandonați, relatează padovaoggi.it.

Româncele le-a spus celor doi bătrâni că pot conta doar pe ele. Procedând astfel, au reușit să obțină 114.000 de euro din moșteniri și procuri pentru gestionarea activelor bancare. Cu același mod de operare, în perioada noiembrie 2020 - ianuarie 2021, românca de 44 de a reușit să intre în posesia a sumei de 70.000 de euro,  după ce a înșelat o femeie de 77 de ani din Este.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel