Italia. Două arestări la Capaccio; măsuri de precauție la Teggiano și Ottati. Un român găsit vinovat de acte de persecuție și șantaj

Alexandra Curtache |
Data publicării:
FOTO ILUSTRATIV
FOTO ILUSTRATIV

Mai multe arestări la Capaccio și măsuri de precauție au fost luate la Teggiano și Ottati, Italia. Iată care sunt măsurile luate de poliție. 

Maltratare în familie și hărțuire, mai multe episoade semnalate în ultimele zile în comuna Capaccio Paestum. În weekend, soldații de la postul local au făcut două arestări. Cătușele au fost eliberate pentru un localnic de 58 de ani și unul de 35 de ani.

 

Maltratare în familie și hărțuire: Cazuri în Cilento

 

Arestul la domiciliu a fost făcut pentru rezidentul de 58 de ani din centru. Investigațiile demarate de carabinieri în urma sesizării victimei au permis să se constate că bărbatul se sustrăgea interdicției de a se apropia de soția sa, deja victimă a unor episoade similare. Femeia recursese deja la intervenția militarilor, deoarece era subiectul bătăilor și amenințărilor din partea soțului abuziv.

Prin urmare, pentru bărbat, deja raportat, s-a dispus agravarea măsurii preventive la care era deja supus, solicitată și obținută de către militarii Armatei conduse de mareșalul Giuseppe D'Agostino.

În ultimele luni, femeia, după o nouă reacție violentă din partea soțului ei, a decis să îl denunțe, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie. În ciuda tuturor lucrurilor, în ultimele zile, acesta începuse să o bântuie din nou pe soție.

De asemenea, la sfârșitul săptămânii trecute, carabinierii din Capaccio au intervenit pentru a salva o altă femeie de 35 de ani din Capaccio. Bărbatul este acuzat de acte de persecutare continuă împotriva unei femei din Capaccio. Hărțuitorul ar fi continuat să o persecute pe femeie chiar și cu multiple încălcări ale restricției de interzicere a apropierii de persoana vătămată.

 

S-a executat măsura preventivă a interdicției de apropiere de persoana vătămată


În Vallo di Diano, în Teggiano, militarii postului local la finalul activităților de investigație au executat măsura preventivă a interdicției de apropiere de persoana vătămată și de locurile frecventate de aceasta, cu interdicție de comunicare, emisă de Gip al Tribunalului din Lagonegro împotriva unui român de 41 de ani, prejudiciat și domiciliat în San Rufo. Bărbatul este vinovat de acte de persecuție și șantaj împotriva unui compatriot de-al său care locuiește în Teggiano.

În sfârșit, în Ottati, soldații de la postul Sant'Angelo din Fasanella au pus în aplicare măsura preventivă de îndepărtare din locuința familială, emisă de Gip al Tribunalului din Salerno împotriva unui localnic de 85 de ani, responsabil de maltratarea soției sale, cu agravantă în continuare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel