Italia. Doi români și un "câine hoț", prinși la spart de apartamente la Roma. Carabinierii: "O noutate"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_roman_arestat
carabinieri_roman_arestat

Doi români au fost arestați în Italia, după ce au fost prinși la furat din apartamente. Cei doi hoți erau însoțiți și de un al treilea complice... un cățel. 

Toată lumea a auzit de "câini polițiști", dar noțiunea de "câine hoț" este o noutate absolută. Cu toate acestea, fix asta s-a întâmplat, sâmbătă seară, în zona Parco Schuster din Roma.

În urma unui apel la 112, carabinierii au intervenit la un imobil din zona Parco Schuster, unde vecinii au auzit zgomote suspecte dintr-un apartament.    

În câteva momente, agenții au fost la fața locului și după o scurtă urmărire au reținut un un român în vârstă de 43 de ani, care a fost surprins urcând peste gardul unei clădiri. Complicele său, dându-și seama că agenții i-a reținut prietenul, a încercat, fără succes, să se ascundă în spatele unui gard împreună cu un câine de talie medie pe care îl aveau cu ei.

Al doilea arestat, tot român, avea în rucsac o scrumieră de argint, 2 difuzoare audio și niște haine. Celălalt avea în rucsac un document de identitate furat din apartamentul pe care tocmai îl "vizitase".

Ambii români, cu antecedente penale, au fost duși la secția de poliție, unde au provocat un adevărat circ. Unul dintre ei s-a opus arestării și a avariat mai întâi mașina de serviciu, lovind-o cu capul și apoi un computer în același birou de poliție.

Agenții care au efectuat arestarea au avut grijă și de câinele pe care îl aveau cei cei 2 hoți și care a fost transformat, împotriva voinței sale, în ... complice la furt. În următoarele ore va fi încredințat organelor responsabile.

Cei doi infractori au fost arestați și vor fi prezentați judecătorului cu propunere de arestare., relatează publicația Il Faro Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel