VIDEO. Doi români din Italia se filmau în timp ce furau din buzunare. Polițiștii au văzut filmulețele chiar pe telefoanele lor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au fost arestați în Italia, fiind acuzați de furturi din buzunare. Aceștia aveau obiceiul de a se filma în timp ce sustrageau bunurile oamenilor. 

Doi hoți de buzunare români, în vârstă de 25 și 28 de ani, au fost arestați în cursul zilei de luni, la Milano. Cei doi infractori recidiviști au încercat să cumpere bunuri cu un card furat.

Potrivit publicației la milano.it, managerul unui centru comercial din via Brunelleschi a sunat la poliție și a spus că doi indivizi au încercat de mai multe ori să cumpere bunuri folosind un card de credit ale cărui tranzacții au fost refuzate de către dispozitivul de plată utilizat în magazin.

Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și, sub pretextul că efectuează o verificare de rutină, i-au abordat pe cei doi români. La vederea agenților, unul dintre ai a devenit brusc agitat și a încercat să scape de cardul de credit furat. Este vorba de același card cu care mai devreme încercase să cumpere un telefon în valoare de 1.200 de euro.

Cei doi românii se filmau în timp ce furau din buzunare

 

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că respectivul card aparținea unei femei care, cu doar o oră înainte, solicitase băncii să îl blocheze. Agenții au mai descoperit asupra românului și suma de 1.165 de euro cash, retrasă cu același card furat.

În telefonul mobil deținut de unul dintre ei, polițiștii au descoperit filmări cu modalitatea în care el, împreună cu alți complici, acționau. Imaginile vor ajunge acum pe masa judecătorilor care vor stabili pedeapsa. 

Ambii hoți au cazier penal și vor fi arestați până la sentință.

VIDEO

 

italia romani se filmau in timp ce furau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel