Italia. Doi români s-au dat agenți anti-drog: "Suntem colegii voștri. Ne grăbim"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi tineri români au fost reţinuţi în Italia, după ce s-au dat agenţi anti-drog sub acoperire și chiar le-au arătat legitimații false carabinierilor adevărați. 

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, în centrul orașului Alessandria. Cei doi români se aflau într-o maşină de teren cu numere românești care a atras imediat atenţia carabinierilor pentru că se plimbau suspect de mult, relatează radiogold.it. 

În momentul în care carabinierii s-au apropiat de ei, tinerii au devenit agitaţi şi au vrut să demareze în trombă. Atunci când carabinierii i-au blocat, unul din români a scos o legitimație falsă și le-a spus că sunt colegii lor din România și că se grăbesc foarte tare să intervină la un caz. 

"Suntem colegii voştri din România şi ne grăbim. Acţionăm sub acoperire", a spus românul.

Oamenii legii nu au crezut o iotă și au percheziționat mașina românilor. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au descoperit și a doua legitimație falsă. 

Cei doi români, care aveau antecedente, au fost arestați pe loc. Aceștia sunt principalii suspecţi în mai multe lovituri date în zona oraşului Torino.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel