Italia. Dealer de droguri român, dat de gol de "parfumul din haine"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 26 de ani a fost arestat în Italia, fiind acuzat de trafic de droguri. Mirosul din hainele tânărului l-au dat de gol. 

Tânărul român este rezident de 15 ani în localitatea Olbia, Provincia Sassari, Sardinia. 

Potrivit publicației Sardinia Post, activitatea ilegală a românului a fost descoperită de agenții Gărzii Financiare din orașul Gallura care, în timpul unui control de rutină în trafic, au observat o atitudine deosebit de nervoasă din partea tânărului. În plus, acesta s-a ferit în momentul în care câinii au început să se agite pe lângă el. Se pare că mirosul puternic de marijuana din hainele sale l-au dat de gol.

Oamenii legii l-au luat întrebări, iar atunci când au aflat ce lucrează românul au intrat și mai tare la bănuieli. El se ocupă de întreținerea spațiilor verzi într-un sat turistic. Forțele de ordine au controlat mașina acestuia însă nu au găsit nimic. Agenții, împreună cu cei doi câini instruiți pentru a căuta droguri, Betty și Semia, au mers apoi acasă la român.

Deși nu au găsit substanțe asupra sa, nasul animalelor a făcut posibilă descoperirea faptului că bărbatul a intrat în contact, foarte recent, cu o cantitate mare de droguri.

în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul tânărului de 26 de ani, oamenii legii au găsit o pungă cu peste jumătate de kilogram de muguri de marijuana.

Românul a fost arestat, fiind suspectat de trafic de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel