Italia. Cuplu de români, atacat de doi egipteni: El a fost jefuit și bătut, iar pe ea au vrut să o violeze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Clipe de groază pentru un cuplu de români, la Milano. Logodnicii se plimbau într-un mic parc din zona Lorenteggio când atacatorii, doi egipteni în vârstă de 20 de ani, au vrut să îi jefuiască. Cei doi au fost arestați sub acuzația de agresiune sexuală și tentativă de jaf.

Tânăra a fost pipăită în părțile intime, în timp ce prietenul ei a fost lovit cu pumnii și picioarele în față. S-a întâmplat în zorii acestei dimineți (duminică, 24 iulie), în cartierul Lorenteggio, la periferia de sud-vest a orașului Milano. Atacatorii, ambii egipteni, unul de 19 și celălalt de 24 de ani, au fost arestați de soldații companiei Duomo, fiind suspectați de agresiune sexuală și tentativă de jaf. Victimele, din fericire, nu au suferit răni grave.

Faptele datează din zorii acestei dimineți, în jurul orei 5 dimineața, într-un mic parc situat la colțul dintre Via Lorenteggio și Piazza Frattini. Iubiții, el de 22 de ani și ea de 30 de ani, ambii români, se întorceau acasă când au fost abordați de doi agresori.

Italia. Cuplu de români, atacat de doi egipteni

 

Dintr-o primă reconstituire a incidentului, s-ar părea că egiptenii au încercat mai întâi să fure conținutul genții iubitului și apoi, imediat după aceea, s-au aruncat asupra femeii. Astfel, în timp ce unul dintre ei o ținea nemișcată pe tânăra de 22 de ani, celălalt îi pipăia sânii și părțile intime femeii de 30 de ani. În încercarea de a reacționa la atac, tânărul român a fost lovit cu lovituri de picior și pumni în așa măsură încât s-a prăbușit pe asfalt.

Cei doi egipteni au încercat să fugă, nu înainte de a arunca cu sticle de sticlă în stradă. Din fericire, intervenția propice a carabinierilor a prevenit ce era mai rău. Victimele au fost salvate, iar atacatorii au fost predați autorităților: ambii sunt acuzați de agresiune sexuală și tentativă de jaf.

El a fost jefuit și bătut grav, iar pe ea au vrut să o violeze

 

Incidentul a avut loc la mai puțin de 24 de ore după atacul violent de la Gara Centrală, unde un bărbat a fost bătut de un străin. "Agresiunea violentă în zori de zi de către doi tineri egipteni împotriva unui cuplu în Piazza Frattini arată încă o dată cum nivelul de violență din oraș a atins un prag foarte îngrijorător", este comentariul la cald al consilierului municipal al Lega Nord, Silvia Sardone.

'El a fost bătut cu sălbăticie în timp ce ea a fost violată. Cu toate acestea, stânga, chiar și după scenele sângeroase ale bătăii de vineri de la Gara Centrală, continuă să tacă. Binevoitorii preferă să se prefacă că nu fac nimic, deoarece sunt conștienți de eșecul lor în materie de imigrație și securitate, atât în centru, cât și în suburbii. Este inutil să continuăm să mistificăm realitatea, spunând că totul este bine în Milano și vorbind despre noi întăriri ale forțelor de poliție care, în realitate, vor acoperi doar transferuri", continuă europarlamentarul italian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel