Italia. Cristian, șofer ROMÂN de TIR, a RECUNOSCUT că a UCIS-O pe Mihaela Roua. Ce le-a spus ANCHETATORILOR (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mihaela Roua, o tânără româncă de 32 de ani, a fost ucisă cu sânge rece în Italia. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de iubitul ei, Cristian Daravoinea, tot cetăţean român, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Sătulă de certuri şi neînţelegri, Mihaela Roua şi-a anunţat partenerul de viaţă că vrea să-l părăsească. Miercuri, la orele prânzului, femeia a mers acasă în pauza de masă pentru a purta o discuţie cu bărbatul. Vecinii lor din Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo, au declarat că cei doi se certau frecvent. La fel s-a întâmplat şi ieri, când au auzit ţipete din apartamentul lor, de la etajul patru al clădirii. Din păcate, niciunul dintre ei nu a sunat la poliţie.

Furios pentru că Mihaela vroia să pună capăt relaţiei, Cristian Daravoinea a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă pe cea care i-a dăruit o fetiţă, potrivit ANSA, citat de Observator. Când şi-a dat seama ce a făcut, Cristian Daravoinea, șofer de TIR la o firmă de transport din Sant'Omero, a luat-o pe Mihaela în braţe din dormitor şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie.

Speriat şi, probabil, în stare de şoc după ce a văzut că femeia a murit, bărbatul a încercat, apoi, să-şi pună capăt zilelor. Cu acelaşi cuţit cu care a omorât-o pe tânără, s-a înjunghiat de nouă ori în piept, dar lama nu a intrat adânc, scriu jurnaliştii de la emmelle.it.

Sângerând, Cristian și-a schimbat hainele și a fugit de acasă. S-a urcat la volanul maşinii sale, o Mazda neagră, şi a rătăcit pe străzile din Vibrata, până a ajuns pe coastă, în Tortorto Lido. Carabinierii l-au găsit seara, rănit, în parcarea unui hotel, şi l-au transportat de urgenţă la spital.

Azi-noapte, în faţa procurorului Davide Rosati, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

„A vrut să mă părăsească”, şi-a justificat românul gestul criminal.

În această dimineaţă, Cristian Daravoinea a fost scos din spital şi transferat în penitenciar.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel