Italia. Coșmar pentru o româncă după ce s-a despărțit de iubitul italian: "Dă-o afară pe românca aia mizerabilă sau îți arunc coliba în aer"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Italia a trecut printr-un adevărat coșmar după ce s-a despărțit de italianul cu care a avut o relație. Bărbatul a amenințat-o, i-a lăsat bombe în balconul locuinței și a mers la angajatorul acesteia.

Presa din Italia scrie despre cazul unei românce de 46 de ani, rezidentă în localitatea Marta din provincia Viterbo, care a trecut prin coșmarul vieții sale după ce s-a despărțit de bărbatul italian cu care a trăit o perioadă în concubinaj.

Pe lângă amenințări, bombe plasate în balconul locuinței și constrângerea la un act sexual, italianul de 61 de ani a încercat și să-l intimideze pe angajatorul acesteia pentru a lăsa-o fără loc de muncă.

Italianul n-a suportat despărțirea și a luat-o razna

 

Potrivit publicației Tuscia Web, cei doi au avut o relație în perioada 2014-2016, timp în care românca a depus de mai multe ori plângere împotriva concubinului italian. Cu toate acestea, cei doi se împăcau în cele din urmă, iar femeia își retrăgea plângerea. La un moment dat, femeia a decis să pună capăt relației, iar bărbatul de 61 de ani a început să devină din ce în ce mai agresiv.

Românca a povestit tot în cadrul procesului desfășurat zilele trecute.

"Într-o noapte mi-a fost furată bicicleta neagră cu două coșuri pe ea, pe care o țineam parcată sub balcon. Era singurul meu mijloc de transport”.

Acesta avea să fie doar începutul coșmarului. În ianuarie 2017 și pe 2 aprilie 2018, fostul concubin i-a lăsat niște bombe artizanale pe balconul locuinței de la primul etaj al unei clădiri situată pe viale Trieste din Marta. Pe lângă asta, i-a umplut zidurile de mai multe ori cu fraze jignitoare și i-a desenat organe genitale masculine uriașe pe ele.

"Dă-o afară pe românca aia mizerabilă sau vă arunc în aer"

 

Nici angajatorul româncei, proprietarul unui hotel-restaurant de pe lacul din Bolsena, nu a scăpat de furia italianului.

"Dă-o afară pe românca aia mizerabilă, altfel îți arunc coliba în aer", l-a amenințat fostul concubin al femeii. Angajatorul româncei n-a stat prea mult pe gânduri și a mers imediat la Carabinieri.

Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 19 octombrie a acestui an. Bărbatul italian este apărat de Samuele De Santis, în timp ce din partea Parchetului se ocupă de caz procurorul Paola Conti, mai scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel