Italia. Controale suplimentare în perioada Târgului San Ciriaco: O româncă a fost reținută de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
FOTO ILUSTRATIV
FOTO ILUSTRATIV

Poliția italiană din orașul-port, Ancona, a efectuat cu ocazia Târgului San Ciriaco mai multe controale în incinta Piaței Ugo Bassi. Agenții s-au asigurat că alcoolul se consumă corespunzător și au reținut o româncă, protagonistă a numeroase citații din partea poliției.

Un bărbat a fost prins de agenții de poliție consumând o bere în spațiul public, în Piața Ugo Bassi și a fost amendat. Printre intervențiile poliției în zonă se numără și depistarea unei femei cu tulburări psihiatrice care fugise de acasă. De asemenea, o româncă a fost reținută de poliție, conform Vivere Ancona.

În cursul săptămânii trecute restricțiile legate de răspândirea pandemiei au fost ridicate. Astfel, în cadrul Târgului San Ciriaco, au fost organizate numeroase controale ale poliției, cu ajutorul personalului din cadrul Brigăzii Volanti, patrulelor Direcției de Poliție și echipajelor Departamentului de Prevenire a Criminalității "Umbria-Marche" din Perugia.

 

Poliția a făcut mai multe controale cu ocazia Târgului San Ciriaco

 

Activitatea poliției a dus la identificarea a 187 de persoane și la controlul a 64 de vehicule. Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, cu confiscarea administrativă a unui vehicul și retragerea certificatului de înmatriculare. De asemenea, a fost semnalată o contravenție administrativă împotriva unui tânăr care avea în posesie o cantitate mică de hașiș pentru uz personal.

Tot în cadrul festivalului, au fost efectuate servicii specifice pentru a asigura respectarea ordonanței anti-alcool semnate de primarul Mancinelli. Un cetățean străin a fost surprins consumând alcool în Piața Ugo Bassi, fără să stea la masă, motiv pentru care a fost sancționat pentru încălcarea ordonanței menționate.

 

O româncă a fost prinsă de poliție după ce primise mai multe citații de la poliție

 

Printre celelalte intervenții efectuate de agenții Questura se numără depistarea unei tinere, care suferea de probleme psihologice și fugise de acasă. Fata a fost depistată cu promptitudine de către Brigada Volanti, după ce a plecat de acasă și a fost încredințată în grija familiei sale de către agenți.

Nu în ultimul rând, o femeie de origine română, protagonistă a numeroase citații din partea poliției, a fost depistată și reținută de agenți, deoarece nu s-a prezentat la termenul de citare stabilit de organul judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel