Italia. Controale antidrog - Un român aflat în stare de ebrietate și căutat de poliție a fost prins

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Luni, carabinierii au efectuat un control de amploare în mai multe zone zone ale orașului Firenze. Soldații, atât în haine civile, cât și în uniformă, au verificat mai multe zone în același timp, raportând și arestând subiecți pentru diverse infracțiuni, printre care și un român.

În toate zonele au acționat și unitățile canine ale Armatei, care i-au ajutat pe operatori să descopere unele ascunzători de droguri pe care traficanții le folosesc pentru a nu fi prinși cu drogurile asupra lor.

Peste două sute de grame de hașiș au fost găsite deja împărțite în doze, ascunse în multe straturi de flori din grădinile Fortezza da Basso, Via delle Medaglie d'Oro și Parco delle Cascine, Italia. 

 

Un român căutat de mai mult timp de poliție a fost prins

 

La magazinul Esselunga din via di Novoli din Firenze FI, Italia, a fost semnalat un bărbat de națonalitate română, în vârstă de 33 de ani. Acesta era deja cunoscut și avea mai multe condamnări anterioare specifice.

Românul a fost semnalat ca persoană turbulentă și într-o evidentă stare de ebrietate alcoolică, a adoptat o atitudine scandaloasă față de polițiștii care au intervenit. În special, el i-a insultat, rezistând controlului. 

De asemenea, în timpul activității, carabinierii au denunțat pentru evaziune un bărbat peruvian de 23 de ani: bărbatul, care se afla deja în arest la domiciliu, a încercat în zadar să scape de carabinierii de pe Via Baracca când aceștia l-au văzut, un tunisian în vârstă de 55 de ani și un senegalez de 45 de ani au fost, de asemenea, inculpați.

În timpul verificărilor în apropiere de Piazza Vittorio Veneto, primul a prezentat o identitate falsă, iar cel de-al doilea a refuzat să își furnizeze datele personale. 

 

Poliția a efectuat numeroase percheziții personale

 

În apropiere de Porta a Prato, un gambian în vârstă de 23 de ani a fost prins în posesia unui spray înțepător și a fost reclamat pentru port nejustificat de instrumente ofensatoare. Recipientul de spray, a cărui utilizare a fost constatată și în trecut pentru comiterea de jafuri, agresiuni și reglări de conturi între rivali, a fost luat de la subiect, care era deja cunoscut de poliție, și confiscat.

Un tunisian de 41 de ani, aflat în situație neregulamentară, a fost acuzat de intrare și ședere ilegală pe teritoriul național, conform presei străine. 

Controalele au continuat seara, când militarii au prins un bărbat gambian de 30 de ani care se plimba pe Viale degli Olmi. Bărbatul era căutat din februarie pentru că fusese supus măsurii preventive de interdicție de ședere în municipiul Florența pentru infracțiuni contra patrimoniului, credință publică și arme, constatate de carabinieri în zona Santa Maria Novella.

Arestat, în Via Cassuto, un ucrainean de 53 de ani, deja cu condamnări anterioare, în stare evidentă de ebrietate, care i-a atacat cu lovituri de picior și pumni pe militarii nucleului radiomobil, care interveniseră la o ceartă în desfășurare. Bărbatul a fost arestat în flagrant delict pentru opunere de rezistență la un funcționar public și vătămare corporală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel