Italia. Comerciant bătut cu o rangă de fier de un român: Bărbatul a reușit să fugă cu casa de marcat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 54 de ani a intrat, sâmbătă, într-un magazin din Genova cu intenția de a fura. Bărbatul l-a atacat pe vânzător cu o rangă de fier și a reușit să fugă cu casa de marcat. A fost oprit la scurt timp de polițiști.   

Ieri, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 54 de ani, de naționalitate română, a intrat într-un magazin de pe Via Vigna din Genova, în cartierul Sestri Ponente, cu un stâlp metalic de peste un metru ascuns la spate.

Românul s-a apropiat de patronul care se afla în spatele tejghelei și a început să-l lovească mai întâi în umărul stâng și apoi în antebrațul stâng cu ranga metalică, apoi a luat sertarul casei de marcat, continuând să-l lovească și să-l insulte pe comerciant, care a încercat să se apere cu o măsuță.

Comerciant bătut cu o rangă de fier de un român

 

Tâlharul, care a fugit în stradă, a fost urmărit de proprietarul magazinului și apoi a fost oprit datorită intervenției prompte a unei patrule a poliției locale. Ofițerii l-au dezarmat mai întâi și apoi l-au arestat sub acuzația de tâlhărie și rănire.

A fost arestat sub acuzația de tâlhărie și vătămare corporală. Avea și alte infracțiuni similare, iar judecătorul l-a plasat în arest la domiciliu, potrivit telenord.it.

Jafurile brutale comise de români sunt, din păcate, comune în Italia. Jaful în stil "Portocala mecanică" comis în septembrie 2018 de români în vila cuplului Martelli a șocat opinia publică. În timpul jafului, banda a furat ceasuri, aur și aproape 2000 de euro cu cardurile lui Carlo Martelli. Soțul și soția au fost ținuți ostatici timp de două ore, legați și bătuți cu brutalitate. Hoții au mers chiar până la mutilarea urechii doamnei Niva.

Metoda „Portocala mecanică“: Șapte români au jefuit și torturat o familie în propria casă

 

După jaful violent, toți membrii bandei au încercat să fugă, dar în zilele următoare au fost arestați unul câte unul de poliție. Un membru al familiei victimelor s-a referit la eveniment ca la metoda „Portocala mecanică“: "Acel film, Portocala mecanică, este probabil amuzant în comparație cu ceea ce au făcut oamenilor, pentru că era un băiat cu handicap și i-au percheziționat și camera. Din fericire, nu s-au atins de el", a declarat Alfredo Martelli, fratele lui Carlo.

Săptămâna aceasta, ultimul dintre cei șapte români, care la 23 septembrie 2018 i-au jefuit, sechestrat și torturat pe soții Martelli a fost trimis la închisoare.

Citește mai multe detalii: Italia. Metoda „Portocala mecanică“: Șapte români au jefuit și torturat o familie în propria casă. „Ei i-au mutilat urechea cu o furculiță“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel