Italia. Clipe de coșmar pentru o badantă româncă: rudele bătrânului au bătut-o și au dat-o afară din casă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce rudele bătrânului pe care îl îngrijea au dat-o afară din casă și au bătut-o. 

O îngrijitoare româncă din Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, având mai multe probleme cu rudele unui pensionar din Ceccano (Provincia Frosinone) pe care-l asista.

Potrivit datelor din dosar, femeia în vârstă de 40 de ani și cu o fiică de numai 10 ani, a acceptat să îngrijească pensionarul de 76 de ani în schimbul cazării în locuința acestuia. În fața anchetatorilor, românca a declarat că s-a atașat de bătrânul de care avea grijă și totul mergea bine. 

Coșmarul a început atunci când s-a îmbolnăvit bătrânul

 

În momentul în care bătrânul s-a îmbolnăvit grav și a fost internat în spital, rudele pensionarului italian, mai exact doi frați și o nepoată, au profitat de ocazie și au făcut tot posibilul pentru a o scoate pe îngrijitoarea româncă din casa acestuia.

Pentru a o determina să părăsească locuința, rudele bătrânului i-au tăiat curentul electric și chiar și internetul folosit de fetiță pentru școală. Ulterior, i-au interzis să-l viziteze pe pensionar la spital.

Potrivit publicației TG24.info, atunci când românca a mers la spital pentru a-l vizita pe bătrân, una din rudele acestuia a luat-o la bătaie. 

Badanta româncă a depus un denunț la poliție împotriva celor doi frați și a nepoatei bătrânului, iar în urma anchetei desfășurate de forțele de ordine, aceștia au fost trimiși în judecată pentru faptele lor.

cosmar-pentru-o-badanta-romanca-batuta-de-rudele-batranului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel