Italia. Cine l-a ucis pe Adrian, românul executat cu trei gloanțe? Anchetatorii au restrâns cercul: Un alt bărbat de 30 de ani, suspect

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Se strânge cercul suspecților în cazul asasinării lui Adrian Pascu, românul de 30 de ani executat cu trei focuri de armă pe casa scării din imobilul unde locuia. Parchetul din Roma a încredințat cercetările polițiștilor de la Squadra Mobile, care efectuează investigații pentru a face lumină în cazul acestei infracțiuni.

Cine l-a ucis pe Adrian Pascu? A fost o ambuscadă plănuită crima din holul unei clădiri din Via Francesco Maria Greco, la Torrevecchia? O răfuială legată de o dispută privind traficul de droguri? Sau crima are ca motiv o răzbunare personală, care nu are nimic de-a face cu lumea interlopă?

Încă mai sunt multe întrebări de rezolvat în legătură cu moartea lui Adrian Pascu, românul de 30 de ani, un pizzar în Ponte Milvio și cunoscut deja de poliție pentru problemele sale cu legea, pentru furturi anterioare și trafic de droguri, care a fost împușcat de trei ori în zorii zilei de sâmbătă, 4 decembrie.

 

Cine l-a ucis pe Adrian, românul executat cu trei gloanțe, în Italia?

 

O viață nebună pe care el însuși a povestit-o și la televizor. Pascu a vorbit public despre primii săi ani în Italia în 2014, în timpul emisiunii "Siamo noi" de pe Tv2000, canalul Conferinței Episcopale Italiene. Cu această ocazie, el a povestit despre arestarea și încarcerarea sa, amintind că a ajuns la Milano la 13 ani, fără părinți, pentru o viață mai bună, a povestit el prezentatorului. „Eram cu prieteni care făceau infracțiuni, iar eu m-am trezit la mijloc și am început să le fac împreună cu ei, în special furturi. Am fost arestat în 2008, prima dată, apoi o altă dată la Roma“.

Vezi mai multe: Italia. El este tânărul român împușcat mortal cu trei focuri de armă: Adrian își spunea povestea la TV în urmă cu 7 ani (VIDEO)

Dar cine l-a omorât și l-a împușcat cu trei focuri de armă de la mică distanță? Brigada mobilă din Roma strânge cercul, atât de mult încât criminalul ar fi putut fi filmat de una dintre camerele de luat vederi din zonă. Imaginile examinate de anchetatori sunt diverse, de la cele ale unor unități comerciale până la cele ale unei benzinării.

Anchetatorii au restrâns cercul: Un alt bărbat de 30 de ani, suspect

 

Potrivit primelor concluzii, făcute grație celor trei cartușe, găsite de poliția judiciară, bărbatul de 30 de ani ar fi fost ucis de un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, care ar fi tras cu un pistol de calibru 7,65. Poliția investighează cazul fără a da niciun fel de detaliu.

După ce a stat în închisoare, în 2014, după cum a povestit la Tv2000, Pascu părea că a revenit pe drumul cel bun. Poate că, în ultima vreme, ceva s-a schimbat. Anchetatorii fac cercetări și printre contactele românului de 30 de ani, scotocind prin telefonul mobil al acestuia.

Nu este exclus, așadar, ca Pascu să fi fost ucis în cadrul unei reglări de conturi. După recentele evenimente de la Trullo și Tor Bella Monaca, la Roma se revine la împușcături și crime.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel