Italia. Cinci români, prinși cu 600 de kg de pește capturat ilegal. Amendă de 15.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Polițiștii italieni au confiscat peste 600 de kilograme de pește
Polițiștii italieni au confiscat peste 600 de kilograme de pește

Cinci români au fost amendați de polițiștii italieni cu 15.000 de euro, după ce au fost prinși cu peste 600 kg de pește capturat ilegal. Totodată, aceștia au fost denunțați pentru infracțiunea de braconaj. 

Cinci români au fost prinși în provincia Rovigo (Veneto) cu peste 600 de kg de pește pe care îl pescuiseră în mod ilegal.

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, agenții de la secția de poliție de stat Porto Tolle, conduși de comisarul Giacomo Maggio, au fost angajați într-o acțiune de supraveghere care a durat câteva ore și s-a încheiat în apropiere de Arquà Polesine, atunci când au oprit două vehicule în care se aflau cinci cetățeni români, .

Astfel, oamenii legii au găsit în interiorul autovehiculelor peste 600 kg de pește, inclusiv exemplare de crap, somn și chefal, precum și toate echipamentele folosite de braconieri. Toată cantitatea de pește găsită în mașini a fost sechestrată.

Acuzați de braconaj și amendați cu 15.000 de euro

 

La perchezițiile autovehiculelor polițiștii au mai găsit asomatoare electrice, cu care cei cinci au prins cantități mari de pește într-o perioadă scurtă de timp, baterii, bărci de cauciuc, plase și bocanci impermeabili.

Cei cinci cetățeni români au fost denunțați pentru infracțiunea de braconaj de pește.

De asemenea, au fost amendați cu 15.000 de euro pentru activități de pescuit în lipsa unui permis profesional, în zone și intervale orare interzise și transport de pește în condiții igienico-sanitare necorespunzătoare, deoarece vehiculele oprite nu aveau instalații frigorifice.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel