Italia. Cinci români, amendați după ce au fost prinși venind de la pescuit: "Mergem la supermarket"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cinci români din Italia au fost amendați de carabinieri, după ce au fost prinși venind de la pescuit. Luați la întrebări, românii au spus că vin de la cumpărături.   

Cinci români cu vârste cuprinse între 24 și 32 de ani au fost sancționați cu amendă duminică, 19 aprilie, după ce au fost surprinși într-o singură mașină în afara localității unde sunt rezidenți, Brugnera (provincia Pordenone).

Cei cinci bărbați aveau declarații pe propria răspundere în care au scris că merg la cumpărături, însă la o verificare a portbagajului mașinii, oamenii legii și-au dat seama imediat că aceștia mint, potrivit publicației Il Gazzettino. Portbagajul era plin de păstrăvi și unelte de pescuit.

"Mergem la supermarket"

 

"Noi mergem la cumpărături la supermarket", au declarat românii în fața carabinierilor. Problema e că în acea zi supermarketurile din zonă erau închise, iar în portbagaj aveau o cantitate considerabilă de păstrăvi, precum și diferite unelte pentru pescuit.

Carabinierii au emis o amendă de 533 de euro pentru fiecare dintre ei și i-au denunțat apoi pe toți pentru fals în acte și declarație falsă în fața unui funcționar public.

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel