Italia. Cadavrul unui român, găsit de turiști pe plajă. Carabinierii nu au niciun indiciu iar presa vorbește despre "Misterul din Eboli"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
O adolescentă ucraineană a fost găsită fără viață pe plajă, după ce a dispărut în sud-vestul Angliei
O adolescentă ucraineană a fost găsită fără viață pe plajă, după ce a dispărut în sud-vestul Angliei

Caz învăluit în mister în Eboli, o comună din provincia Salerno, regiunea Campania, Italia. Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe o plajă, iar autoritățile nu au deocamdată nici o pistă de la care să pornească investigația. 

Presa din Italia scrie despre "misterul din Eboli", acolo unde trupul unui tânăr a fost găsit pe plaja din Campolongo, nu departe de zona militară din Foce Sele.

Potrivit publicației salernotoday.it, se pare că tânărul găsit fără suflare este român. El purta un rucsac negru folosit pentru drumeții, însă nu a fost găsit niciun document de identitate în interior și niciun element care să conducă autoritățile spre cauza decesului.

Carabinierii nu au momentan indicii

 

Mai mulți oameni care veniseră la plajă au alertat poliția. Carabinierii au ajuns la fața locului și au dus cadavrul la morga spitalului „Maria Santissima Addolorata”, unde va fi efectuat un examen extern sau, eventual, o autopsie.

În acest moment, cea mai acreditată ipoteză este că băiatului i s-a făcut rău în mare, iar apoi a fost târât de valuri pe nisip. Dar o anchetă este încă în curs. 

Tânărul, "cel probabil de naționalitate română", a fost găsit pe țărm lângă zona militară de la Foce Sele, mai scrie sursa citată.

roman-gasit-mort-plaja-eboli

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel