Caz ȘOCANT în Italia: Bebeluș găsit mort. A fost aruncat de părinți de la etaj după ce s-a născut - FOTO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Scene șocante într-o localitate din Italia. Părinții unei fetițe care abia venise pe lume au aruncat-o de la etaj. Bebelușul s-a stins din viață și a fst descoperit de un trecător. 

Incident șocant petrecut în urmă cu două zile, în localitatea Roccapiemonte (regiunea Campania). Un cuplu a fost arestat pentru crimă, fiind acuzați că și-au omorât fetița nou-născută. Copila a fost aruncată de la etaj, la scurt timp după ce a fost adusă pe lume.

Potrivit publicației quotidiano.net, un localnic a fost cel care observat trupul bebelușului lângă un tufiș de pe strada Via Roma și a alertat poliția.

La sosirea polițiștilor, micuța era deja decedată. Încă avea cordonul ombilical atașat și prezenta o rană la cap, care i-ar fi fost fatală.

În urma verificărilor, carabinierii au stabilit că, cel mai probabil, fetița a fost aruncată de la geam, de la etajul al doilea al unei clădiri din vecinătate. Principalii suspecți ai crimei sunt chiar părinții fetiței: un bărbat de 47 de ani și soția sa în vârstă de 42 de ani.

La scurt timp după descoperirea cadavrului, cei doi au fost arestați pentru crimă. În casa celor doi, oamenii legii au găsit urme de sânge, cel mai probabil în urma nașterii. Bărbatul a fost transportat la închisoare, iar femeia se află sub pază strictă, la spital. 

Nimeni nu știe motivul gestului celor doi soți. Vecinii spun că nici măcar nu știau că femeia este însărcinată și că aceasta este cunoscută cu probleme mintale. 

Cei doi mai au un copil, un băiat în vârstă de 17 ani care a fost încredințat bunicilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel