Italia: Bătaie cu acid sulfuric între români

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O ceartă în familie a dus la violenţă, un cuplu de români ajungând la spital după ce şi-au aruncat unul altuia acid sulfuric pe corp.

Ionel Tofan, în vârstă de 42 de ani, rezident la Torino în via Negarville, și-a atacat partenera de viață, și ea de origine română, aruncând cu acid sulfuric pe ea. Ana, a reacționat și a aruncat la rândul ei cu acid spre bărbat. Ambii se află în spital cu răni superficiale, relatează cei de la Il Canavese.

Scandalul s-a întâmplat la Torino, joi 24 mai, seara târziu.

Cei doi locuiesc în Via Negarville, unde Ionel Tofan atacat-o pe tovarășa sa de viață, împrăștiind o sticlă de acid sulfuric pe ea. Femeia a reușit să evite jetul, suferind doar leziuni superficiale, vindecabile în 15 zile și a reacționat. La rândul său, a vărsat acid pe corpul partenerului său, lovind-l pe umăr, pe piept și pe braț. Rănile nu sunt grave și bărbatul se va recupera în 35 de zile, mai spun cei la ilcanavese.it.

Evenimentul a pornit de la faptul că Tofan s-a întors acasă beat, „ca de multe alte ori", după cum a declarat soția sa care era în pat, dar încă trează. Femeia suferea în urma violenței conjugale de mai mult timp, dar nu şi-a denunțat soţul niciodată. Acesta, s-a apropiat de ea cu sticla de acid în mână gata să o lovească, dar ea, imaginându-se ce se va întâmpla, a reacționat la timp. Ambulanța și carabinierii au fost avertizate de fiul celor doi, care a fost prezent la întreaga scenă.

Când bărbatul va ieși din spital, va trebui să răspundă pentru faptele sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel