Italia. Bărbat moldovean, reținut, în timp ce vindea cocaină unui client

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Bărbat moldovean reținut, în timp ce vindea cocaină unui client
Italia. Bărbat moldovean reținut, în timp ce vindea cocaină unui client

Un moldovean, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat în Italia pentru trafic de droguri. Acesta a fost surprins de forțele de ordine din Milano, în timp ce vindea cocaină consumatorilor.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cetățean moldovean cu antecedente penale, a fost arestat sâmbătă seara, 15 mai, în Milano, de polițiști sub acuzația de trafic de droguri, după ce a fost prins vânzând cocaină unui client. 

Polițiștii care patrulau în zonă au observat o mașină oprită pe marginea drumului, care semnalizatoarele de avarie pornite. Străzile orașului erau pusti, deoarece era ora 22.30, când circulația pe timpul nopții este interzisă, din cauza regulilor anti-Covid, impuse pe teritoriu, scrie milanotoday.it.

Prin urmare, oamenii legii ar fi decis să urmărească mașina moldoveanului. La scurt timp, la fața locului a ajuns un alt automobil, iar șoferul a coborât din mașină și s-a îndreptat spre un bancomat din preajmă de unde a scos o sumă de bani. Apoi, bărbatul a intrat în mașina moldoveanului. În cel moment, polițiștii i-au reținut pe amândoi, scrie milanotoday.it.

În automobilul moldoveanului, polițiștii au găsite 30 de grame de cocaină și 1.125 de euro în numerar. Iar în buzunarul clientului său, un italian de 41 de ani a fost găsită o doză de aceeași substanță. Ulterior, forțele de ordine au percheziționat locuința moldoveanului și au găsit un seif, în care era suma de 10 mii de euro. Moldoveanul a fost încătușat și arestat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel