Italia. Badantă violată de un român: „Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
badanta_violata_italia
badanta_violata_italia

Un român de 40 de ani a fost arestat, ieri dimineață, la Gualdo Tadino, fiind acuzat că a bătut şi violat o femeie de 43 de ani. Odată consumată agresiunea fizică, bărbatul a fotografiat victima şi a postat fotografia pe o reţea de socializare.

 

 

Fiica victimei, care a văzut poza pe reţea de socializare, a cerut imediat ajutor poliției. „Pe Facebook există o fotografie cu mama mea legată”, a spus tânăra poliţiştilor. Apelul a salvat-o pe femeie, chiar dacă anchetatorii nu au dezvăluit metoda intervenţiei. Românul a fost arestat imediat și transferat în închisoare. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijirii medicale.

Conform primelor date, bărbatul arestat locuiește în Gualdo Tadino. În 2009 și-a bătut mama și sora pentru a obține câteva sute de euro, apoi, și-a pus o frânghie în jurul gâtului și a amenințat că se va spânzura. Carabinierii au reuşit l-au salveze,  apoi l-au arestat. Atunci a fost plasat în arest la domiciliu, scrie lanazione.it.

Acum câteva zile i-ar fi oferit victimei un loc de muncă în calitate de îngrijitor. Miercuri, femeia a venit la domiciliul bărbatului pentru a face menajul. În acest moment, femeia a fost atacată şi violată.   

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel