Italia. Badantă româncă, găsită MOARTĂ într-un canal. Carabinierii au prima ipoteză

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 49 de ani din Italia a fost găsită moartă într-un șanț din localitatea Luni, provincia La Spezia. Femeia lucra ca îngrijitoare pentru o familie din localitate. 

Trupul neînsuflețit al româncei a fost descoperit duminică seara, într-un canal din localitatea Luni, provincia La Spezia.

Cadavrul a fost observat de trecători

 

Potrivit publicației La Nazione, trupul neînsuflețit al româncei a fost observat de mai mulți trecători, în Canale Lunense, în dreptul trecerii de pietoni de pe strada via Bozzi.

Corpul femeii plutea deasupra apei, motiv pentru care oamenii au alertat imediat forțele de ordine.

Carabinierii au demarat o anchetă, iar la scurt timp au găsit, la aproximativ 50 de metri distanță, un rucsac care aparținea femeii. În interior, oamenii legii au găsit mai multe obiecte personale, dar și documentele de identitate ale româncei.

Prima ipoteză cu privire la moartea femeii

 

Din primele investigații reiese că decesul femeii a survenit în urma unui infarct, urmat de căderea în apa canalului. Canalul are o adâncime de numai un metru, motiv pentru care anchetatorii consideră puțin probabilă ipoteza unui suicid.

Carabinierii așteaptă rezultatele autopsiei și vor sta de vorbă cu apropiații femeii și persoanele cu care a petrecut ziua de ieri, pentru a afla dacă avea probleme de sănătate sau vreun conflict cu cineva.

Această tragică știre vine la doar o zi după o altă îngrijitoare de origine română a fost găsită fără suflare în Italia, victima unui infarct.

Vezi detalii despre acest cazi aici: Italia. Româncă, găsită moartă la masă în casa în care a lucrat ca badantă. Mătușa ei a avut aceeași soartă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel