Italia. Badantă româncă, bătută cu parul în toiul nopții de fostul partener: Venise să fure din locuința unde femeia lucra

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă împușcată în cap de iubitul italian
Româncă împușcată în cap de iubitul italian

O badantă româncă, de 59 de ani, a încasat o bătaie cruntă cu piciorul unei mese, din partea unui hoț care a pătruns în locuința unde lucra în toiul nopții. Femeia a simțit zgomotele și a mers să verifice ce se petrece. Țipetele femeii au alertat întreaga casă. Hoțul era chiar fostul partener al româncei.

Carabinierii din Piombino (Trieste) au arestat un bărbat macedonean pentru violare de domiciliu în formă agravată și vătămare corporală gravă împotriva unei îngrijitoare românce.

În dimineața zilei de vineri, 7 mai 2021, militarii au dat peste un macedonean de 50 de ani, care, după ce s-a strecurat într-o locuință privată, a lovit cu un băț în față și pe corp o femeie româncă de 59 de ani care se afla acolo pentru a asista o femeie în vârstă.

Intervenția a fost declanșată la cererea fiului bătrânei care, auzind strigătele de ajutor ale îngrijitoarei, s-a sesizat imediat pentru a cere ajutor. Militarii, ajunși la fața locului, au procedat la trimiterea promptă a femeii la asistența necesară din partea personalului medical al 118, precum și la blocarea bărbatului care se făcuse vinovat de gestul nebunesc.

Badantă româncă, bătută cu parul în toiul nopții de fostul partener

 

Investigațiile, efectuate în regim de urgență, au permis să se documenteze faptul că agresorul, rezident de ceva timp în Grosseto, după ce în noaptea precedentă a furat o scară de pe un șantier pentru care lucrează, în timpul nopții precedente, a pândit pe furiș balconul locuinței bătrânei de la primul etaj, cu intenția clară de a intra ilegal în apartament, întrucât în urma sa a fost găsită și o rangă.

Însă, în zorii zilei, în momentul în care îngrijitoarea româncă a deschis ferestrele pentru a schimba aerul din camere, profitând de situația favorabilă, a accesat interiorul casei și îndreptându-și atenția spre femeia care, din mărturiile ulterioare culese, fusese pentru o perioadă de timp partenera sa, după ce a avut o ceartă cu aceasta din urmă, probabil și ca urmare a unor divergențe economice anterioare apărute în timpul relației lor, a agresat-o fizic, potrivit TriesteCafe.it.

În timpul luptei, victima, în timp ce cădea, a zdrobit o masă de lemn și unul dintre picioarele mesei a fost folosit de agresor pentru a lovi în mod repetat femeia în față și pe corp, astfel încât să raporteze leziuni personale raportate în 21 de zile de către asistența medicală a Presidio Ospedaliero "Villamarina" din Piombino, pentru "traumatism, cap cu umflături evidente regiunea suborbitală stânga, regiunea cervicală distractive și vânătăi la brațul stâng și drept.

Subiectul, prin urmare, a fost declarat în stare de arest și condus în mod preventiv la domiciliul său, la dispoziția procurorului substitut al Republicii Livorno, Dr. Massimo Mannucci, în așteptarea audierii de validare emisă astăzi, cu care G.I.P., Dr. Antonio Del Forno, în validarea arestului, a dispus interdicția de ședere în municipiul Campiglia Marittima, precum și interdicția de a se apropia de persoana agresată, menținând o distanță de cel puțin 300 de metri, cu aplicarea brățării electronice antistolker.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel