Italia. Badantă, acuzată de uciderea unei bătrâne: A trântit-o și a lovit-o, apoi a stropit-o cu degresant, să acopere urmele de sânge

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Maria Luisa, o femeie de 81 de ani, a fost ucisă de îngrijitoarea ei de 50 de ani, în apartamentul său din Casal Palocco, Roma. Acuzată inițial de maltratarea agravată, îngrijitoarea angajată de familia bătrânei va trebui să răspundă pentru omor calificat.

 

Maria Luisa Lombardi a murit în iunie la vârsta de 81 de ani. O femeie kazahă de 50 de ani, îngrijitoarea femeii, este acuzată de crimă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere instalată în dormitorul victimei sunt definitorii pentru caz și scot la iveală scene cu adevărat groaznice: violență și ore de adevărate torturi împotriva bătrânei.

Potrivit Il Messagero, badanta a tras-o de picioare pe victimă din pat, a lovit-o cu putere în piept și în față, apoi, apucându-i capul,  a trântit-o la sol. Ulterior badanta ar fi încercat să-și ascundă urmele: a schimbat cearșafurile, a încercat să curețe fața bătrânei pătate de sânge, a curățat podeaua și chiar a stropit degresant pe fața vârstnicei aflate în agonie. După ce a terminat totul, s-a așezat și a așteptat să moară femeia. În realitate, femeia de 81 de ani a murit o lună mai târziu, pe 9 iunie, la spitalul San Camillo după o agonie lentă.

A vrut să pară totul un accident

 

Planul său era perfect: să pară că decesul a survenit după o cădere accidentală și, între timp, să scape. Ginerele femeii însă, a cerut analizarea înregistrărilor camerelor de securitate, care apoi au ajuns pe biroul procurorului responsabil de anchetă. Nu a existat nici o îndoială, imaginile sunt fără echivoc: Maria Luisa a fost ucisă de îngrijitoarea ei în apartamentul său din Roma, potrivit Fanpage.it

Printre altele, rănile care au dus la moarte nu păreau compatibile cu o cădere nici măcar pentru primii oameni ai legii care au ajuns la casa victimei. Acuzată inițial de maltratare agravată a membrilor familiei sau a coabitanților, badanta va trebui să plătească acum pentru omor calificat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel