O platformă, dedicată ofertelor şi cererilor de muncă, lansată într-o regiune din ITALIA

Nicoleta Baciu / 27 mai 2020, 17:38 Salveaza PDF Comentarii

Locuieşti în Toscana şi cauţi un loc de muncă? Autorităţile locale îşi sar în ajutor.  Astăzi, 27 mai, a fost lansată o nouă platformă Toscana Lavoro, dedicată ofertelor şi cererilor de muncă în Toscana. 

Toscana Lavoro este o platformă de servicii care vine să sprijine întâlnirea dintre angajatori şi cei care caută și care oferă un loc de muncă.

„Scopul nostru este să facilităm comunicarea dintre cetățean și companii, pe de o parte, și administrația publică pe de altă parte, în vederea transparenței. O întâlnire rațională și logică dintre ofertă și cerere a locuirilor de muncă ajută, concret, atât companiile, cât și pe cei care îşi caută un loc de muncă ", a explicat consilierul pentru muncă, formare și educație din regiune, Cristina Grieco . "Începem cu secțiunea dedicată cetățenilor, dar în câteva săptămâni vor intra în funcțiune și celelalte secțiuni".

Platforma, unică pentru toate teritoriile, este divizată în trei secțiuni: cetățeni, companii, agenții de angajare. Pagina dedicată cetățenilor este deja activă. În câteva săptămâni şi celelalte secţiuni vor fi funcţionale. Accesul la secțiunea Cetățeni poate avea loc în trei moduri: gratuit (fără autentificare), cu utilizator și parolă și prin Spid și/sau Cns.

Serviciile puse la dispoziție depind de metoda de acces. Cu acces gratuit, cetățeanul va putea căuta și vizualiza doar ofertele de locuri de muncă în Toscana.

Cu utilizator și parolă, cetăţenii vor putea trimite CV-ul, poate programa o întâlnire la un centru de angajare. 

Cu autentificare prin  Spid sau Cns, cetățeanul va avea la dispoziție toate datele privind locurile de muncă în toate regiunile, precum şi multe alte facilităţi.

[citeste si]

 

 

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy