Italia. Autocar care pleca spre Moldova, BLOCAT de carabinieri. Toți pasagerii controlați la sânge, iar șoferii denunțați pentru furt

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un autocar care se pregătea să plece din Italia spre Republica Moldova a fost controlat de carabinieri, fiind oprit imediat pe loc. Șoferii au fost imediat denunțați pentru furt după ce agenții au verificat compartimentul pentru bagaje. 

Incidentul s-a petrecut marți, 16 martie, în cartierul Oltretorrente al orașului Parma (Emilia-Romagna). Un autocar de pasageri care tocmai se pregătea să plece spre Republica Moldova a fost controlat de carabinierii, iar oamenii legii au decis să-l blocheze imediat.

Potrivit publicației locale Gazzetta di Parma, agenții au găsit în compartimentul de bagaje piese de schimb pentru mașini de lux, a căror proveniență nu a putut fi justificată. Șoferii, un român în vârstă de 41 de ani și un moldovean de 36 de ani, au fost denunțați.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 21:00, carabinierii care patrulau pe șoseaua de centură a orașului, au observat un autocar cu numere de înmatriculare moldovenești oprit într-o parcare și doi bărbați care încărcau mai multe genți în compartimentul destinat bagajelor. În timp ce polițiștii se apropiau, șoferul unei mașini care staționa în spatele autocarului a demarat în trombă.

Au fost controlate toate bagajele

 

Autocarul a fost verificat temeinic. În interior se aflau 18 pasageri plus cei doi șoferi. Au fost controlate documentele și bagajele fiecărui pasager în parte.

După ce au dat la o parte bagajele călătorilor, oamenii legii au descoperit într-un colț mai izolat al compartimentului, 13 genți mari de pânză. În interior au fost găsite diverse piese de schimb pentru mașini de lux, între care faruri, volane, afișaje și tablouri de bord. Cele 13 genți nu aparțineau nimănui și nici destinatarul lor nu era indicat. Cei doi șoferi nu au putu să explice de unde proveneau piesele de schimb.

Materialul găsit a fost pus sub sechestru și șoferii au fost denunțați pentru primire de bunuri furate.

bunuri-de-lux-furate-de-romani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel