ITALIA. Asistentul român, care droga și abuza femeile internate, și-a aflat PEDEAPSA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Asistentul medical român, angajat al unui spital din Padova, Italia, care droga pacientele și le abuza sexual, a fost condamnat, joi, la pedeapsa de 12 ani și 20 de zile închisoare. 

Românul este acuzat și condamnat pentru violență sexuală împotriva a șase pacienți din departamentul de Neurologie (un al șaptelea pacient a fost doar sedat). 

În instanță, Emil Cristian Corneanu, în vârstă de 42 de ani, căsătorit și tată pentru copiii săi, și-a cerut scuze pentru acțiunile sale și a cerut să fie ajutat.

Angajatul secției de Neurochirurgie dintr-un spital din Padova a fost arestat în seara zilei de 4 ianuarie 2017, după ce a fost prins în flagrant în timp ce abuza sexual una din pacientele internate.

Ancheta asupra românului a pornit în urma suspiciunilor avute de conducerea secției, care a observat anumite administrări neregulate de farmaceutice pe bază de sedative, efectuate pe paciente de sex feminin.

Preluând informații de la colegii de secție ai românului, carabinierii au ajuns la concluzia că acesta administra pacientelor, în mod autonom, medicamente pe bază de benzodiazepine fără ca acestea să fie prescrise de un doctor sau cu un motiv întemeiat.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel