Italia. Alertă de vreme rea în Roma. Sunt anunțate furtuni, averse de ploaie și vânt puternic 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Astăzi în Roma sunt așteptate furtuni, averse de ploaie și vânt puternic. Protecția civilă a emis ieri o alertă meteo pentru capitală și pentru Lazio, specificând că fenomenele meteo vor continua și în această dimineață, dar și pentru următoarele 24-30 de ore. Autoritățile sunt îngrijorate de inundațiile care ar putea apărea pe străzi și de riscul căderii arbuștilor din cauza vântului.

 

Furtuni și averse puternice de vânt  sunt așteptate astăzi,  28 decembrie, la Roma. Fenomenele meteo ar  putea provoca neplăceri grave populației, cu încetiniri ale traficului rutier și inundații în diferite părți ale orașului. Ploile au început să cadă deasupra capitalei de la ora 7 dimineața și vor continua până la ora 19.

Sunt anunțate precipitații abundente și furtună. Vântul puternic ar putea doborî arborii, anunță meteorologii. Având în vedere buletinul Protecției Civile emis, ieri, care anunța o alertă meteo în provincia Lazio, echipe de voluntari și pompier sunt gata să intervină în caz de probleme și daune, relatează fanpage.it.

Buletinul emis, ieri, de Protecția Civilă precizează că "de la primele ore ale zilei de luni 28 decembrie 2020 și pentru următoarele 24-30 de ore  sunt anunțate furtuni puternice și precipitații abundente. Fenomenele vor fi însoțite de averse puternice de ploaie, descărcări electrice și rafale puternice de vânt". Conform prognozelor meteo, în capitală, pe 31 decembrie, vremea se va liniști, însă furtunile se vor întoarce încă de la 1 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel