Italia. Ademeneau bărbați pe o aplicație de dating și apoi îi jefuiau: român arestat alături de complicii săi

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Ademeneau bărbați pe o aplicație de dating și apoi îi jefuiau: român arestat alături de complicii săi / Foto: Unsplash
Italia. Ademeneau bărbați pe o aplicație de dating și apoi îi jefuiau: român arestat alături de complicii săi / Foto: Unsplash

Un român și alte trei persoane au fost arestate pentru jaf și hărțuire. Banda ademenea bărbați cu ajutorul unei aplicații de dating, iar când aceștia își făceau apariția la punctele stabilite erau jefuiți.

Este vorba despre un bărbat de 22 de ani de naționalitate română, ultimul care a fost arestat din banda de patru persoane. 

 

Cum reușeau infractorii să jefuiască bărbații



Banda ademenea bărbați pe o aplicație de socializare pentru întâlniri, pe care se dădeau drept femei și apoi îi sechestrau. Un tânăr care locuiește în Perugia a fost arestat în cadrul anchetei coordonate de Procuratura din Velletri, alături de complicele său, tânărul de 22 de ani, de origine română și rezident în capitala Umbriei.

Cel din urmă a fost plasat în arest la domiciliu cu o brățară electronică și este al patrulea tânăr care primește această măsură preventivă. Alți trei fuseseră deja arestați în urmă cu câteva săptămâni.

Ademenit online și jefuit

 

Ancheta a fost declanșată de victimele jafurilor, care au povestit autorităților despre un modus operandi bine pus la punct. După ce au fost ademeniți prin intermediul aplicației de dating, au fost ridicați într-o mașină și duși în locuri izolate.

Apoi, alți doi bărbați apăreau de pe locurile din spate, blocau victimele și le jefuiau, conform presei străine.

Bărbații erau apoi obligați să coboare din mașină, în timp ce banda pleca. Într-un caz, unul dintre bărbații ademeniți a fost dus la un ghișeu de bancomat, obligat să scoată bani și să îi predea hoților. Într-o altă plângere, însă, s-a raportat că un bărbat a fost adus acasă la el sub amenințarea de a urca în apartament pentru a recupera și a preda obiecte de valoare.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG      

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel