Italia. Acid în loc de apă pentru botez: O fetiță nou-născută a ajuns de urgență la spital

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Acid în loc de apă pentru botez: o fetiță nou-născută a ajuns de urgență la spital / Foto: Unsplash
Italia. Acid în loc de apă pentru botez: o fetiță nou-născută a ajuns de urgență la spital / Foto: Unsplash

O fetiță nou-născută a ajuns de urgență la spital, după ce s-a făcut o încurcătură, iar în loc de apa pentru botez, în cristelniță.

Fetița de 8 luni era ținută în brațe de nașului ei, care a simțit cum îi ard mâinile, după ce câteva picături de lichid au ajuns la el.

O zi festivă, un botez, era pe punctul de a se transforma într-o tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, în provincia Messina, care urma să-și boteze fetița de 8 luni. Bebelușul era ținut în brațe de nașului ei, care urma să primească apa purificatoare în cristelniță de la preotul care oficia ritualul religios.

Picăturile turnate dintr-o sticlă plină cu apă au aterizat pe mâinile bărbatului, care a simțit imediat o senzație de arsură și și-a dat seama că apa din sticlă nu era apă, scriu ziarele locale din Italia.

 

Fetița a ajuns la spital

 

Din nefericire, bărbatul ars de lichid, a dat peste recipient, iar apa amestecată cu acidul arzător a aterizat și pe gâtul copilului. Imediat, în biserică s-a declanșat panica, iar familia s-a grăbit la spital cu copilul. Cea mică a fost dusă de urgență la Policlinico di Messina, unde medicii, după o examinare amănunțită, și-au dat seama că situația nu este gravă și, în ciuda roșeaței, au considerat că pot să-l externeze pe copil.

 

Se caută persoana responsabilă

 

Episodul a declanșat, bineînțeles, o căutare imediată a persoanei responsabile. Se pare că un băiețel, instruit să găsească o sticlă de către preotul paroh foarte în vârstă, a găsit una în baia bisericii, dar cu doar câțiva centimetri de lichid limpede în ea.

Crezând că este apă, băiețelul s-a apucat să o umple, fără să o golească mai întâi, pentru a o duce la cristelniță. Din fericire, nu au existat consecințe pentru copil, așa că părinții au decis să nu depună plângere.

 

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel