Italia. Accidentat mortal cu motocicleta pentru un român. Acesta a decedat chiar înainte să devină tată

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 37 de ani a fost ucis într-un accident cu motocicleta pe care l-ar fi acut în ciuda interdicției. Tragedie pentru partenera sa care urmează să nască peste o lună.

Victima tragediei ar fi devenit tată chiar peste o lună, însă pentru el lucrurile se opresc aici. Bărbatul de 37 de ani este de naționalitate română și și-a pierdut viața în timp ce testa motocicleta unui prieten pe drumurile din zona Brescia.

Însă acesta a avut soartă tragică. Florin Zamfir, de origine română și domiciliat în Montichiari, a fost ucis într-un accident rutier în care a fost implicat și un șofer de 21 de ani, în legătură cu care Procuratura din Brescia va deschide acum un dosar pentru omucidere rutieră.

Accidentul mortal a avut loc - scrie Il giornale di Brescia - duminică la prânz, în apropiere de locuința băiatului implicat, care conducea un Panda.

Vezi și: Italia. Dimineață tumultoasă pentru un șofer român de camion: un italian care conducea beat a intrat cu mașina în el

 

Accidentul l-a costat viața 

 

La accidentul care l-a costat viața pe viitorul tată. La fața locului au fost prezenți și câțiva martori oculari, care au povestit carabinierilor din Desenzano del Garda că tânărul de 21 de ani a virat la stânga, deși era interzis conform indicatoarelor rutiere, în timp ce tânărul de 37 de ani, aflat pe motocicleta unui prieten, a depășit mașina în ciuda liniei continue de pe asfalt.

Prin urmare, ambii ar fi făcut manevre interzise. Între cele două vehicule s-a produs un impact foarte violent, care l-a aruncat pe motociclist la 20 de metri de locul accidentului. Fatal pentru Florin. 

 
Ipoteza omuciderii stradale

 

Șoferul în vârstă de 21 de ani a fost supus unor examene toxicologice, așa cum prevede codul rutier în urma accidentelor, și ar putea fi acuzat de omucidere rutieră. Această decizie va fi luată de procuratura din Brescia în orele următoare.

Cea mai mare tragedie rămâne însă cea a soției lui Florin, Adelina, aflată acum în a opta lună de sarcină, care peste o lună va da naștere copilului său. Carabinierii, împreună cu prietenii victimei îi sunt alături în aceste clipe grele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel