Italia. Accident rutier grav, produs de un camion, condus de un moldovean. O persoană, rănită grav

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un accident rutier grav s-a produs, marți seară, pe autostrada A14, chiar înainte de Castel San Pietro. Un pakistanez care a condus un Peugeot a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de un camion, condus de un șofer moldovean rezident în zona Verona.

 

 

Poliția rutieră din Bologna, care a ajuns la fața locului, au demarat o anchetă. Accidentul s-a produs la scurt timp după ora 22:30 la km 35 + 550.

Un automobil Peugeot 207, condus de un pakistanez, a lovit violent de un camion condus de șoferul moldovean. Acesta ar fi intrat pe banda automobilului. Coliziunea a fost foarte violentă, iar automobilul Peugeot a fost aruncat peste parapet, în câmp, răsturnându-se. Șoferul a rămas prins în interior, relatează ilrestodelcarlino.it.

La locului impactului au intervenit două ambulanțe și un elicopter. Șoferul pakistanez a fost transportat la spitalul din Bologna, iar medicii au un prognostic rezervat pentru acesta. La spital a ajuns și șoferul camionului, cu răni ușoare. Medicii spun că bărbtul ar putea fi externat în trei zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel