Italia. Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident: Florian nu a mai avut nicio șansă să iasă din cabină

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident: Florian nu a mai avut nicio șansă să iasă din cabină
Italia. Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident: Florian nu a mai avut nicio șansă să iasă din cabină

Un șofer român de camion, în vârstă de 48 de ani, a murit, ieri seară, pe centura de sud, Milano-Aosta, la intersecția cu Stupinigi, în municipiul Nichelino din Italia.

Conform primelor informații, un camion cu o cutie frigorifică încărcată cu fructe și legume a lovit balustrada centrală, apoi s-a răsturnat și a luat foc. Șoferul, Florian S., un român de 48 de ani, care se afla în interiorul cabinei, a murit carbonizat.

Flăcările, care au putut fi văzute și de departe, au fost stinse de pompierii din Torino Lingotto și din Turin Centrale. La fața locului au fost și poliția rutieră Torino-Settimo și auxiliarele Ativa. Secțiunea de drum a fost închisă în ambele sensuri, creând cozi lungi.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

 

Vezi și 

 

Franța. Șofer român de TIR, mort pe o autostradă: „Centura era prinsă la spate"

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 43 de ani, a murit, marți, 28 iunie, pe A13 în sectorul Elbeuf din Franța, după ce camionul său s-a izbit de o dubă. 

Un accident în care au fost implicate un vehicul greu de marfă și o dubă s-a produs marți pe A13, în jurul orei locale 12:30, pe sensul Paris-Caen, la ieșirea Maison brûlée. Furgoneta s-a stricat cu câteva clipe înainte și a oprit pe banda dreaptă. Șoferul acesteia, singur la bord, a coborât și și-a găsit refugiu în spatele barierei de securitate. Camionul românului, care sosea din spate, a izbit puternic duba.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să descarcereze șoferul român, aflat în stop cardio-respirator, din cabina TIR-ului. Încercările de resuscitare au eșuat, iar șoferul român a fost declarat decedat de paramedici. Șoferul dubei a fost transportat la centrul spitalicesc Elbeuf.

Conform primelor constatări ale jandarmilor, „șoferul român de camion nu purta centura, care era prinsă la spate. Au fost prelevate probe de sânge pentru analize toxicologice”. 

Accidentul și intervenția serviciilor de urgență au provocat încetiniri semnificative pe A13, relatează Bison Futé. Puțin înainte de ora locală 14:00, între Grand-Couronne și La Londe au fost semnalate peste cinci kilometri de blocaje în trafic. De asemenea, pompierii au sfătuit șoferii să evite zona.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel