Italia. Un șofer român de TIR a făcut haos pe o străduță îngustă: A lovit cu mastodontul balcoane și mașini parcate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un șofer român de TIR a făcut haos pe o străduță îngustă A lovit cu mastodontul balcoane și mașini parcate. FOTO: captură tviweb.it
Italia. Un șofer român de TIR a făcut haos pe o străduță îngustă A lovit cu mastodontul balcoane și mașini parcate. FOTO: captură tviweb.it

Un șofer român de camion, în vârstă de 55 de ani, a provocat haos pe o stradă îngustă din Padova, regiunea Veneto din nordul Italiei.

În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 11:20, un șofer de camion român, în vârstă de 55 de ani, care se îndrepta spre via Anglia pentru a livra carburatoare de apă, și-a pierdut orientarea, regăsindu-se astfel în centru. În via Barbarigo, o stradă îngustă pe care vehiculul se chinuia să meargă, remorca lui cu numere de înmatriculare românești și remorcă olandeză a lovit niște balcoane și câteva mașini parcate în siguranță, distrugând oglinzile.

A ieșit în Piazza Duomo și a fost oprit de poliția locală. Ofițerii au monitorizat vehiculul timp de patru ore, apoi l-au escortat în afara zonei. 

Șoferul român de TIR riscă acum o amendă foarte mare, iar pagubele aduse persoanelor și drumului vor trebui evaluate, în condițiile în care pavajul din Padova nu este proiectat pentru autovehiculele de peste 3 tone. 

 

Șofer român de TIR, accident grav în Italia

 

Amintim că la finele anului trecut un alt șofer român de camion a avut un accident, în Italia. În vârstă de 28 de ani, șoferul român a fost zdrobit de propriul său TIR în parcarea Lario Tir, zona Lazzago din Varese, Italia.

Teribilul accident a avut loc cu doar câteva minute înainte de ora 21:30, atunci când tânărul șofer român fost lovit și strivit de camionul său în timp ce era angajat într-o manevră de decuplare a remorcii.

La fața locului, pentru a verifica incidentul și pentru a reconstitui dinamica accidentului, au sosit agenții poliției locale din Como.

Tânărul a fost mai întâi stabilizat de echipa medicală și apoi transportat cu elicopterul 118 la spitalul Circolo di Varese în cod roșu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel