Italia. Un român și un polițist, eroi după ce au salvat o tânără

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un român și un polițist, eroi după ce au salvat o tânără
Italia. Un român și un polițist, eroi după ce au salvat o tânără

Un pescar român a devenit erou în Italia după ce a salvat o tânără de 23 de ani, în Florența.

O tânără, în vârstă de 23 de ani din Scandicci, se plimba cu câinele ei de-a lungul promenadei Cascine dincolo de Ponte all'Indiano când, brusc, câinele s-a aruncat în râul Arno și a început să se zbată fără să se mai poată întoarce la țărm.

Fata s-a scufundat imediat în apă pentru a-l salva, dar după ce a ajuns la el și l-a luat în brațe, tot din cauza fundului noroios al râului, s-a blocat fără să se mai poată întoarce pe mal.

În fața ei, mama, care, îngrijorată de siguranța fiicei sale, a cerut, cu telefonul mobil, ajutor imediat, mașinilor de poliție, pompierilor și 118 în ciuda dificultăților în a indica punctul exact în care se aflau.

 

Românul și polițistul au făcut un lanț uman

 

În acel moment a trecut pe lângă un polițist din Florența, care, liber de la muncă, făcea o plimbare cu bicicleta, când a auzit vocea emoționată a femeii și, fără să piardă timpul, a sărit imediat să-i salveze fiica.

Cu un alt bărbat, pescar de origine română, a pus la cale un fel de lanț uman, reușind, la scurt timp după aceea, să salveze atât fata, cât și cățelul.

La scurt timp au ajuns și mașinile de poliție, pompierii și medicii, dar tânăra, după acordarea primului ajutor, a preferat să meargă acasă cu părinții săi decât să fie însoțită la camera de urgență.

Polițistul, asistent șef al Poliției de Stat, aflat în serviciul judiciar al Poliției Rutiere, după ce s-a asigurat de sănătatea fetei și i-a mulțumit pescarului pentru ajutorul important, și-a reluat plimbarea cu bicicleta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel