Italia. Un BLOC în care locuiau ROMÂNI s-a PRĂBUȘIT în urma unei EXPLOZII. Un băiețel de 4 ani mort, mai mulți răniți și dispăruți - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un bloc din Torino în care locuiau mai multe familii de români s-a prăbușit, astăzi, în jurul orei 09:00, în urma unei explozii. Un băiețel de 4 ani a murit sub dărâmături.

Vocea unei femei striga disperată după ajutor. Pompierii au reușit să o salveze, însă nu a existat nicio speranță pentru fiul său, un băiețel de 4 ani, extras mort de sub dărâmături: medicii au încercat în zadar să-l reînvie, dar pentru băiețel era prea târziu. Acesta este bilanțul trist al prăbușirii unei clădiri cu două etaje, care a avut loc în strada Bramafame la numărul 42 din Torino, în această dimineață chiar înainte de ora 9. Cauza tragediei, conform celor aflate, ar putea fi atribuită unui explozii datorată gazului. Pe lângă femeie, mai sunt alte două persoane extrase în viață, un bărbat și un băiat, în timp ce alte persoane dispărute sunt încă căutate.

 

Pe lângă mama băiețelului găsit mort, extrasă din moloz și grav arsă, au mai fost salvate și alte două persoane. Este un băiat de 22 de ani, care a fost intubat și are un prognostic rezervat, cu corpul ars la 50% (arsuri de gradul II și III) și un bărbat, care a rămas mai mult de două ore sub dărâmături, care ar fi raportat ușoare vânătăi.

 

Încă se caută dispăruți

 

Dar pompierii încă mai caută alții dispăruți: au raportat că au auzit vocile altor două persoane, dintre care una ar fi în altă parte a clădirii. Echipele Usar (căutare și salvare urbană) și echipele de câini sunt în aceste momente la fața locului. În plus, nucleul Nbcr al pompierilor verifică dacă există scurgeri de gaz.

Clădirea cu două etaje, formată din 6 apartamente, dintre care 5 au fost locuite în timpul exploziei de cetățeni în mare parte de origine română, este situată în apropierea stadionului Allianz din Torino.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel